Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Alteration of fatty acid composition in soybean oil

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Alteration of fatty acid composition in soybean oil Archana Patil
Libristo kód: 07045568
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2011
Soybean is one of the major sources of vegetable oil all over the world contributing 30 % of world s... Teljes leírás
? points 198 b
32 788 Ft -4 %
31 154 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Conifers Andrew Mikolajski / Puha kötésű
common.buy 3 977 Ft
Azerbaijan Harun Onder / Puha kötésű
common.buy 13 022 Ft
Die Kunst, Schluss zu machen Anna Stothard / Puha kötésű
common.buy 4 671 Ft
Chasing Magdalene Loren L Qualls / Puha kötésű
common.buy 3 584 Ft
Die Ophthalmoskopie in der Inneren Medizin Richard Gowers / Puha kötésű
common.buy 31 154 Ft
Auswahl Von Standard-Applikations-Software Gert Lang / Puha kötésű
common.buy 30 636 Ft
Nachhaltigkeit Und Globalisierung Ulrich Petschow / Puha kötésű
common.buy 26 357 Ft
Der Scherbensammler, 5 Audio-CDs Monika Feth / Audio CD
common.buy 5 109 Ft
Treaty Series 2611 United Nations: Office of Legal Affairs / Puha kötésű
common.buy 18 494 Ft
Mathematical Theory in Periodic Plane Elasticity Hai-Tao Cai / Kemény kötésű
common.buy 61 674 Ft
Coming Attractions I.S. Levine / Puha kötésű
common.buy 16 813 Ft
Physical Chemistry of Macromolecules Gary D. Patterson / Kemény kötésű
common.buy 100 898 Ft
Therapieverweigerung bei Kindern und Jugendlichen Christian Dierks / Puha kötésű
common.buy 32 790 Ft

Soybean is one of the major sources of vegetable oil all over the world contributing 30 % of world s edible oil. The soybean oil contains almost 60 % of polyunsaturated fatty acids which imparts off-flavor and thus poor shelf life to the oil. The hydrogenation process routinely used to overcome this problem leads to the production of trans fats which in turn increases the chances of developing heart diseases. In contrast, oil with high mono-unsaturated fatty acids is more stable, avoiding need for hydrogenation of this oil. Nowadays there is increasing demand for the oils with high mono-unsaturated fatty acid content among consumers and food industries. In the present study soybean mutants with high oleic acid content have developed using physical and chemical mutagens. Molecular characterisation, Agronomic performance of all HOMs and G x E interaction for mutants was studied. Also a non destructive, rapid method for fatty acid estimation was developed. These HOMs will be very important resources for the current soybean breeding programs aimed at improving soybean oil quality. To our knowledge this is the first ever report of modifying fatty acid composition of soybean in India.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Alteration of fatty acid composition in soybean oil
Szerző Archana Patil
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 248
EAN 9783659262241
Libristo kód 07045568
Súly 386
Méretek 150 x 220 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása