Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Art of Cooking Maestro Martino Of Como
Libristo kód: 04616874
Kiadó University of California Press, január 2005
Maestro Martino of Como has been called the first celebrity chef, and his extraordinary treatise on... Teljes leírás
? points 111 b
18 336 Ft -4 %
17 422 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Essential Punisher Frank Miller / Puha kötésű
common.buy 4 606 Ft
Aesthetics Today Ted Gracyk / Puha kötésű
common.buy 56 187 Ft
Hawk-Eyes Robert Jones Burdette / Puha kötésű
common.buy 9 766 Ft
Just Call Me Mike Mike Farrell / Puha kötésű
common.buy 5 930 Ft
Third-Sector Development Christopher Eaton Gunn / Puha kötésű
common.buy 17 266 Ft
Made in New York City David Pietras / Puha kötésű
common.buy 6 338 Ft

Maestro Martino of Como has been called the first celebrity chef, and his extraordinary treatise on Renaissance cookery, The Art of Cooking, is the first known culinary guide to specify ingredients, cooking times and techniques, utensils, and amounts. This vibrant document is also essential to understanding the forms of conviviality developed in Central Italy during the Renaissance, as well as their sociopolitical implications. In addition to the original text, this first complete English translation of the work includes a historical essay by Luigi Ballerini and fifty modernized recipes by acclaimed Italian chef Stefania Barzini. The Art of Cooking, unlike the culinary manuals of the time, is a true gastronomic lexicon, surprisingly like a modern cookbook in identifying the quantity and kinds of ingredients in each dish, the proper procedure for cooking them, and the time required, as well as including many of the secrets of a culinary expert. In his lively introduction, Luigi Ballerini places Maestro Martino in the complicated context of his time and place and guides the reader through the complexities of Italian and papal politics. Stefania Barzini's modernized recipes that follow the text bring the tastes of the original dishes into line with modern tastes. Her knowledgeable explanations of how she has adapted the recipes to the contemporary palate are models of their kind and will inspire readers to recreate these classic dishes in their own kitchens. Jeremy Parzen's translation is the first to gather the entire corpus of Martino's legacy.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Art of Cooking
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2005
Oldalszám 216
EAN 9780520232716
ISBN 0520232712
Libristo kód 04616874
Súly 542
Méretek 193 x 232 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása