Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Assessment of Feed and Milk Chemical Composition

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Assessment of Feed and Milk Chemical Composition Wanofi Terefe
Libristo kód: 06843713
Kiadó VDM Verlag Dr. Müller, november 2010
Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minera... Teljes leírás
? points 124 b
20 461 Ft -4 %
19 443 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Progress in Multiple Sclerosis Research H. J. Bauer / Puha kötésű
common.buy 47 656 Ft
Cupcakes, Cupcakes & More Cupcakes! Danya Weiner / Puha kötésű
common.buy 4 410 Ft
Becoming a Visible Man Jamison Green / Kemény kötésű
common.buy 47 997 Ft
Autobiography of a Geisha Sayo Masuda / Kemény kötésű
common.buy 35 712 Ft
Moctezuma's Table / Kemény kötésű
common.buy 16 414 Ft
Hegel on Hamann G. W. F. Hegel / Puha kötésű
common.buy 14 214 Ft
Bayern und die Wittelsbacher Ella-Luise von Welfesholz / Puha kötésű
common.buy 18 328 Ft

Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minerals and vitamin supplements. Classifying feeds is not as important as knowing which feeds are available, their nutritive value, and the factors that affect their utilization in a ration. The small dairy farmers of developing countries have limited resources available for feeding to their ruminant livestock. They do not have the luxury of being able to select the basal diet but use whatever is available at no or low cost. To establish optimum feeding system for livestock it is necessary to identify the available feed resources, the nutritive values of feeds including nutrient contents and feed digestibility to provide the animal with the necessary nutrients as per its requirement. Nutrition can be regarded as one of the most important sources of variation in the yield and composition of milk, but climatic conditions and seasonal variation and regional differences can also play an important role. Determination of milk chemical composition, microbial quality of milk products from small-scale farmers is also very important for the marketability and thus development of dairy industry.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Assessment of Feed and Milk Chemical Composition
Szerző Wanofi Terefe
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 84
EAN 9783639369588
Libristo kód 06843713
Súly 142
Méretek 150 x 220 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása