Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Basic Food Microbiology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Basic Food Microbiology George Banwart
Libristo kód: 02175262
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., március 2012
The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly success... Teljes leírás
? points 467 b
73 292 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Moral Laboratory Jemeljan Hakemulder / Kemény kötésű
common.buy 50 649 Ft
Selected Works of A. N. Kolmogorov, 1 A.N. Shiryayev / Puha kötésű
common.buy 51 920 Ft
New Generation Nilsa Rodriguez as Instructed by God / Kemény kötésű
common.buy 10 121 Ft
Rother Selection Gipfelhütten Ostalpen Evamaria Wecker / Puha kötésű
common.buy 3 702 Ft
Innovationen zwischen Planung und Zufall Ulf Pillkahn / Puha kötésű
common.buy 13 009 Ft
Elemente Der F nften Nebengruppe G. J. van Kolmeschate / Puha kötésű
common.buy 36 983 Ft

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. The text has been revised and updated to include as much as possible of the large body of infor mation published since the first edition appeared. Hence, foodborne ill ness now includes listeriosis as well as expanded information about Campylobacter jejuni. Among the suggestions for altering the text was to include flow sheets for food processes. The production of dairy products and beer is now depicted with flow diagrams. In 1954, Herrington made the following statement regarding a review article about lipase that he published in thejournal of Dairy Science: "Some may feel that too much has been omitted; an equal number may feel that too much has been included. So be it." The author is grateful to his family for allowing him to spend the time required for composing this text. He is especially indebted to his partner, Sally, who gave assistance in typing, editing, and proofreading the manuscript. The author also thanks all of those people who allowed the use of their information in the text, tables, and figures. Without this aid, the book would not have been possible. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy· gen, water that is potable, edible food, and shelter. Food provides us with a source of energy needed for work and for various chemical reactions.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Basic Food Microbiology
Szerző George Banwart
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 774
EAN 9781468464559
ISBN 1468464558
Libristo kód 02175262
Súly 1129
Méretek 152 x 229 x 42
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása