Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Besser hatten es Alfons Schuhbeck, Tim Malzer, Johann Lafer, Horst Lichter und Christian Rach auch nicht machen koennen...

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Besser hatten es Alfons Schuhbeck, Tim Malzer, Johann Lafer, Horst Lichter und Christian Rach auch nicht machen koennen... Jörg Kutta
Libristo kód: 01803933
Kiadó Books on Demand, október 2010
Die beste Würze für ein gutes Steak ist die starke Hitze. Ein zartes, gut gereiftes Steak, auf den P... Teljes leírás
? points 39 b
6 308 Ft -1 %
6 183 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Greenbox - Tim Mälzers grüne Küche Tim Mälzer / Kemény kötésű
common.buy 6 921 Ft
Authenticity in Advertising Katja Leschnikowski / Puha kötésű
common.buy 25 249 Ft
Sarah Wieners Mediterrane Küche Sarah Wiener / Kemény kötésű
common.buy 7 157 Ft
Hooligans - Jugendsubkultur oder Jugendszene? Melanie Aschert / Puha kötésű
common.buy 6 886 Ft
Beauty and the Beast Bayard Taylor / Puha kötésű
common.buy 7 328 Ft
Gerichte, die die Welt veränderten Sarah Wiener / Kemény kötésű
common.buy 8 348 Ft
Pieces of the Master's Quilt Maryanna Hunt / Kemény kötésű
common.buy 13 697 Ft
Hokyo Zanmai Taisen Deshimaru-Roshi / Kemény kötésű
common.buy 6 745 Ft
Die kalkulatorische Vermögens- und Kapitalrechnung. Edgar Krökel / Puha kötésű
common.buy 24 918 Ft
Verschiedene Nutzungsmoeglichkeiten der Solarenergie Christoph Bauer / Puha kötésű
common.buy 15 470 Ft
Breast Carcinoma Alok Kumar Singh / Puha kötésű
common.buy 21 578 Ft

Die beste Würze für ein gutes Steak ist die starke Hitze. Ein zartes, gut gereiftes Steak, auf den Punkt gegrillt braucht fast kein weiteres Gewürz. Es schmeckt einfach einmalig denn es hat alles was ein gutes Essen braucht: den Biss, das Aroma, den unverfälschten Fleischsaft und das einmalige Wohlgefühl im Mund. Das dieser Genuss sich noch steigern lässt Beweis diese Buch. Im theoretischen Teil vermittelt es das Wissen, wie ein erstklassiges Steak entsteht und woran gutes Fleisch zu erkennen ist. Im praktischen Teil des Buches erhalten Sie verschiedene leckere Steakrezepte. Damit nichts schief gehen kann gibt es dazu wertvolle Tipps und Tricks

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Besser hatten es Alfons Schuhbeck, Tim Malzer, Johann Lafer, Horst Lichter und Christian Rach auch nicht machen koennen...
Szerző Jörg Kutta
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 126
EAN 9783839199220
ISBN 3839199220
Libristo kód 01803933
Súly 159
Méretek 148 x 210 x 9
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása