Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Biosensors for Sustainable Food - New Opportunities and Technical Challenges

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Biosensors for Sustainable Food - New Opportunities and Technical Challenges Viviana Scognamiglio
Libristo kód: 10000343
Kiadó Elsevier Science & Technology, szeptember 2016
Biosensors for Sustainable Food - New Opportunities and Technical Challenges addresses the challenge... Teljes leírás
? points 774 b
121 435 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-12 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Political Pluralism and the State Wissenburg / Puha kötésű
common.buy 25 405 Ft
Faith and Politics in America Joseph Prud'homme / Kemény kötésű
common.buy 38 349 Ft
Assessment of Contemporary Models of Forgiveness Celestin Musekura / Kemény kötésű
common.buy 52 458 Ft
Smettila Di Farti Manipolare Sig. Massimo Pisani / Puha kötésű
common.buy 4 551 Ft

Biosensors for Sustainable Food - New Opportunities and Technical Challenges addresses the challenges associated with sustaining the globally increasing demand for food that has been forecast for the next centuries and the immediate need for the food production system to adopt sustainable practices to protect the environment and human health. It provides a comprehensive overview of established, cutting-edge, and future trends in biosensor technology and its application in the agrifood sector. In particular, different biosensing advances are covered, outlining the newest research efforts in the cross-disciplines of chemistry, biology, and materials science with biosensing research, in order to develop novel detection principles, sensing mechanisms, and device engineering methods. Food production and consumption have a strong impact on the environment in terms of greenhouse gas emissions, water, and soil contamination, the reduction of arable land, water consumption, and many other factors, which in turn, negatively affect human health. These issues have consequences for economic development, too. To address these challenges, it is necessary for scientists with different expertise, policymakers, and economists work together to develop new smart technologies and introduce them to the market, along with adequate regulations. In this regard, a sustainable food production system can be thought of as a chain of procedures with a low impact on the environment that guarantees a secured supply of healthier and fortified food while supporting economic growth. Presents an interdisciplinary approach to biosensor technology Profiles recent advances in synthetic biology, new material design (biohybrids), nanotechnology, micro/nanofluidics, and information technologyAims to facilitate the transfer of agrifood biosensor technology from the laboratory to the market

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Biosensors for Sustainable Food - New Opportunities and Technical Challenges
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 450
EAN 9780444635792
ISBN 0444635793
Libristo kód 10000343
Súly 600
Méretek 238 x 159 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása