Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Biotechnology Challenges for the Flavor and Food Industry

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Biotechnology Challenges for the Flavor and Food Industry Robert C. Lindsay
Libristo kód: 05323603
Kiadó Springer, június 2012
In 1987 Quest International convened its 1st International Scientific Symposium on the timely topic... Teljes leírás
? points 154 b
24 164 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Immunology and Liver U. Leuschner / Puha kötésű
common.buy 73 292 Ft
Indien hören, 1 Audio-CD Peter Pannke / Audio CD
common.buy 8 067 Ft
Rancheros in Chicagoacan Marcia Farr / Puha kötésű
common.buy 16 304 Ft
How Science Takes Stock Morton Hunt / Puha kötésű
common.buy 13 511 Ft
Spring Batch in Action Arnaud Cogoluegnes / Puha kötésű
common.buy 27 881 Ft
Letters of Queen Victoria Queen Victoria / Puha kötésű
common.buy 37 455 Ft
Privatisation in the European Union Judith Clifton / Kemény kötésű
common.buy 47 656 Ft
Act of Valor, 1 DVD Siobhan Prior / DVD
common.buy 5 008 Ft
Physics of Life Clas Blomberg / Kemény kötésű
common.buy 48 033 Ft

In 1987 Quest International convened its 1st International Scientific Symposium on the timely topic of 'Healthy Eating: A Scientific Perspective'. This assembly at Woburn Abbey in Bedfordshire, England, initiated a series of symposia designed to explore current topics of great interest to the food industry on a scientific level. The success of the 1st symposium in the series was assured by bringing together an audience of senior technical staff from compa'lies representing food industries in various parts of the world and the noted experts who were invited to present the latest information on the theme of healthy eating. These Proceedings continue the series, providing an account of the 2nd Quest International Scientific Symposium on 'Biotechnology Challenges for the Flavor and Food Industry' held at Williamsburg, Virginia, USA in 1988. Historically, within the field of food ingredients, few technical endeavors have posed greater potential opportunities than biotechnology. However, equally important challenges face the workers in a number of related disciplines, and these individuals must communicate effectively and work in concert to develop these opportunities into useable technologies. Con tributors to the 2nd Quest symposium represent many of the disciplines involved, and provide a broad perspective of the activities and excitement surrounding biotechnology today. After an excellent introduction to the basics of biotechnology, current progress in microbiological fermentations, enzyme tailoring for specific applications, and plant biotechnology were discussed.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Biotechnology Challenges for the Flavor and Food Industry
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 170
EAN 9789401177306
ISBN 9401177309
Libristo kód 05323603
Kiadó Springer
Súly 290
Méretek 155 x 235 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása