Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products Hao Jing
Libristo kód: 06825957
Kiadó VDM Verlag, július 2009
There were significant differences between chemical §characteristics of ribose (Rib)-, glucose (Glc)... Teljes leírás
? points 219 b
34 426 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
No Longer Human Junji Ito / Kemény kötésű
common.buy 10 829 Ft
toplistás
Ocean at the End of the Lane Neil Gaiman / Puha kötésű
common.buy 4 676 Ft
toplistás
Aleph and Other Stories Jorge Luis Borges / Puha kötésű
common.buy 5 806 Ft
Quick and Easy Tarot Deck Ellen Lytle / Kártya
common.buy 6 967 Ft
Polski MegaTest. Polish in Exercises. Nowe wydanie STANISLAW MEDAK / Puha kötésű
common.buy 12 743 Ft
National Geographic Red Planet Leuchtglobus, Gestell Acrylglas National Geographic Society / Térkép
common.buy 35 712 Ft
Joker Brian Azzarello / Puha kötésű
common.buy 5 038 Ft
Northern Lights Tom Kerss / Puha kötésű
common.buy 4 159 Ft
Mean Girls Magnets Running Press / Puha kötésű
common.buy 3 375 Ft
Code Breaker WALTER ISAACSON / Kemény kötésű
common.buy 12 692 Ft
Biochemia the manga guide Opracowanie Zbiorowe / Puha kötésű
common.buy 6 258 Ft
Surgery for Gastric Cancer Sung Hoon Noh / Kemény kötésű
common.buy 71 032 Ft
Sobbing Superpower Tadeusz Rózewicz / Puha kötésű
common.buy 6 871 Ft
Hymn To The Sun Donald Krist / Puha kötésű
common.buy 4 817 Ft

There were significant differences between chemical §characteristics of ribose (Rib)-, glucose (Glc)-, §and fructose (Fru)-lysine (Lys) Maillard reaction §products (MRPs). Rib was the most reactive sugar and §exerted the greatest change in Maillard-reaction §(MR), followed by Glc and Fru in the sugar-Lys §model. All three sugar-Lys MRPs not only exhibited §strong free radical scavenging activity in chemical §systems, but also protected intestinal Caco-2 cells §from injury caused by oxidants and transition metal §ions. Different chemical characteristics of MRPs §generated by the three sugars could not be §associated with distinct antioxidant properties in §most cases. While antioxidant activities were §apparent for whole MRP mixtures, ethanol §precipitates (i.e., HMW fraction), more so than §ethanol extracts (i.e., LMW fraction), were mainly §responsible for scavenging HO and DPPH radicals §and protecting against both ferrous ion- and cupric §ion- induced cytotoxicity. Free radical scavenging §activities of MRPs were influenced not only by high §and low molecular fractions, but also by the source §of ROS present in the reaction environment.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products
Szerző Hao Jing
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 220
EAN 9783639176896
ISBN 3639176898
Libristo kód 06825957
Kiadó VDM Verlag
Súly 342
Méretek 229 x 154 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása