Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS N Krishna Veni
Libristo kód: 06988594
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2011
Food constituents and additives play a vital role in the modern food industry and are generally used... Teljes leírás
? points 161 b
28 056 Ft -9 %
25 340 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-11 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Castaneda's Journey de Mille / Puha kötésű
common.buy 4 817 Ft
Absolutely Alfie and the Furry, Purry Secret Sally Warner / Puha kötésű
common.buy 2 607 Ft
competitividad de los ingenios azucareros Veracruzanos Perea Quezada Joaquin / Puha kötésű
common.buy 13 009 Ft
Darstellungen aus der Sittengeschichte Roms Ludwig Friedlaender / Puha kötésű
common.buy 26 174 Ft
In Nacht und Eis Fridtjof Nansen / Puha kötésű
common.buy 20 900 Ft
Autobiographical Memory / Kemény kötésű
common.buy 77 576 Ft

Food constituents and additives play a vital role in the modern food industry and are generally used for maintaining food quality and characteristics as well as food safety. Presently research on food products are mainly directed towards investigating the structure and interaction of food ingredients, how they are affected by changes in the environment and development of newer food products. Both these fundamental research and product development require development of different analytical techniques to characterize the overall properties of food, to ascertain the role that each ingredients play in determining the overall properties of food and to determine how the properties of food are affected by various processing conditions and contaminants. This book provides information on the development and validation of HPLC, HPTLC and LC-MS methods for the estimation of Curcumin & piperine, Ellagic acid, Monosodium L Glutamate, Vanillin, Colorants like Tartrazine & Sunset Yellow and Acrylamide in various food products.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS
Szerző N Krishna Veni
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 188
EAN 9783659257711
Libristo kód 06988594
Súly 266
Méretek 150 x 220 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása