Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Current Developments in Solid-state Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Current Developments in Solid-state Fermentation Ashok Pandey
Libristo kód: 01421364
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., február 2010
Over the period of last two decades, there has been significant resurgence in solid-state fermentati... Teljes leírás
? points 467 b
73 292 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Cesta pokojného bojovníka Dan Millman / Puha kötésű
common.buy 3 953 Ft
Třetí přání Robert Fulghum / Kemény kötésű
common.buy 5 430 Ft
Solid State Gas Sensing Elisabetta Comini / Puha kötésű
common.buy 47 656 Ft
Asta Nielsen - Deutschlands erster Filmstar Ernst Probst / Puha kötésű
common.buy 19 001 Ft
Text Mining Sholom M. Weiss / Puha kötésű
common.buy 73 292 Ft
Optimal Control and Dynamic Games Christophe Deissenberg / Puha kötésű
common.buy 73 292 Ft

Over the period of last two decades, there has been significant resurgence in solid-state fermentation due to the numerous benefits it offers, especially in the engineering and environmental aspects. SSF has shown much promise in the development of several bioprocesses and products. This resurgence gained further momentum during the last 5-6 years with the developments in fundamental and applied aspects. A good deal of information has been generated in published literature and patented information. Several commercial ventures have come up based on SSF in different parts of the world.§The contents are organized into four parts: Part 1 deals with the General and Fundamentals aspects of SSF; Part 2 deals with the production of bulk chemicals and products such as enzymes, organic acids, spores and mushrooms in SSF; Part 3 is on the use of SSF for specialty chemicals such as gibberellic acid, antibiotics and other pharmaceutically valuable secondary metabolites, pigments, and aroma compounds; Part 4 deals with the use of SSF miscellaneous application such as SSF for food and feed applications, agro-industrial residues as substrates in SSF and the production of silage and vermicompost.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Current Developments in Solid-state Fermentation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 517
EAN 9781441925855
ISBN 1441925856
Libristo kód 01421364
Súly 807
Méretek 155 x 235 x 29
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása