Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Diet and Resistance to Disease

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Diet and Resistance to Disease Marshall Phillips
Libristo kód: 02180922
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., február 2012
Intuitively, we realize that animals that are well fed and well cared for are healthier than animals... Teljes leírás
? points 154 b
24 164 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Russland anders Sandra Ravioli / Puha kötésű
common.buy 6 761 Ft
Foundations of Reasoning under Uncertainty Bernadette Bouchon-Meunier / Kemény kötésű
common.buy 73 292 Ft
Computer Controlled Systems G. Perdikaris / Puha kötésű
common.buy 94 649 Ft
Maximum Ossip Schubin / Puha kötésű
common.buy 9 759 Ft

Intuitively, we realize that animals that are well fed and well cared for are healthier than animals that are not well fed or well cared for. Although nutritionists have long been concerned with minimum nutrient requirements for maximal growth rate and maintenance, it has been only recently that investiagators have begun to look at the nutritional requirements that provide optimal health. The increasingly sophisticated methods of immunology have allowed investigators to define indicators of resistance to disease such as cell mediated immunity, lymphocyte functions, and macrophage functions. When these immunological tools are combined with the classical methods of nutrition research it is possible to determine how dietary constituents affect each of these cellular immune systems, and to gain an overall understanding of how these systems affect resistance to disease. This symposium was organized to bring together people working on various nutritional problems that have an interrelationship to resistance to disease, so that this rapidly expanding area of nutritional immunology could be reviewed. We felt that the Agricultural and Food Division of the American Chemical Society was an ideal forum to present this material. In relating nutrition and infection, two areas of importan~e must be considered: (1) public health, i. e. , the prevention and treatment of human disease and metabolic disorders; and (2) live stock and poultry production. The production of meat, fibre, and animal materials continues to be a more intensive operation in the agricultural system of this country and the world.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Diet and Resistance to Disease
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 220
EAN 9781461592020
ISBN 146159202X
Libristo kód 02180922
Súly 409
Méretek 170 x 244 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása