Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients)

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients) A Report of the Panel on Macronutrients
Libristo kód: 04577722
Kiadó National Academies Press, november 2005
Responding to the expansion of scientific knowledge about the roles of nutrients in human health, th... Teljes leírás
? points 311 b
48 873 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Methods of Ethics Henry Sidgwick / Puha kötésű
common.buy 10 032 Ft
Kulturwissenschaft Als Kommunikationswissenschaft Matthias Karmasin / Puha kötésű
common.buy 30 636 Ft
Ambassador Bragi Olafsson / Puha kötésű
common.buy 5 598 Ft
Art of Reading Scripture / Puha kötésű
common.buy 12 630 Ft
Die Probierkunde Carl A. M. Balling / Puha kötésű
common.buy 18 338 Ft
Managing Human Behavior in Public and Nonprofit Organizations Maria P. Aristigueta / Puha kötésű
common.buy 56 691 Ft
Barbarous Play Lara Bovilsky / Kemény kötésű
common.buy 33 007 Ft

Responding to the expansion of scientific knowledge about the roles of nutrients in human health, the Institute of Medicine has developed a new approach to establish Recommended Dietary Allowances (RDAs) and other nutrient reference values. The new title for these values Dietary Reference Intakes (DRIs), is the inclusive name being given to this new approach. These are quantitative estimates of nutrient intakes applicable to healthy individuals in the United States and Canada. This new book is part of a series of books presenting dietary reference values for the intakes of nutrients. It establishes recommendations for energy, carbohydrate, fiber, fat, fatty acids, cholesterol, protein, and amino acids. This book presents new approaches and findings which include the following: the establishment of Estimated Energy Requirements at four levels of energy expenditure; recommendations for levels of physical activity to decrease risk of chronic disease; the establishment of RDAs for dietary carbohydrate and protein; the development of the definitions of Dietary Fiber, Functional Fiber, and Total Fiber; the establishment of Adequate Intakes (AI) for Total Fiber; the establishment of AIs for linolenic and a-linolenic acids; Acceptable Macronutrient Distribution Ranges as a percent of energy intake for fat, carbohydrate, linolenic and a-linolenic acids, and protein; and research recommendations for information needed to advance understanding of macronutrient requirements and the adverse effects associated with intake of higher amounts. Also detailed are recommendations for both physical activity and energy expenditure to maintain health and decrease the risk of disease.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids (Macronutrients)
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2005
Oldalszám 1357
EAN 9780309085250
ISBN 030908525X
Libristo kód 04577722
Súly 1411
Méretek 152 x 229 x 53
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása