Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Effect of process parameters on technological properties of yam flour

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Effect of process parameters on technological properties of yam flour Abdurrahman Badmus
Libristo kód: 18180726
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2016
The effect of process parameters on work index, efficiency of milling, bulk density, swelling capaci... Teljes leírás
? points 86 b
14 954 Ft -9 %
13 511 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-11 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Danube Waves: Wiener Blut Book 2 Katharina Bordet / Puha kötésű
common.buy 5 836 Ft
Nervous System TAUSSIG / Kemény kötésű
common.buy 84 970 Ft
Holley Blue Agate F Scott Crawford / Puha kötésű
common.buy 8 082 Ft
Fear and Loathing in Paris Stanley Warren / Puha kötésű
common.buy 3 576 Ft
Narrating the Management Guru David Collins / Puha kötésű
common.buy 25 405 Ft
Les Faux Pas Ptie 1-2 PIERRE ROUSSEAU / Kemény kötésű
common.buy 15 234 Ft

The effect of process parameters on work index, efficiency of milling, bulk density, swelling capacity and water absorption capacity of yam flour using attrition mill was studied. Independent variables were: moisture content, speed and inlet opening. The responses were work index, milling efficiency, bulk density, water absorption and swelling capacities of the flour. The treatments were found to influence the responses significantly at (p0.05). Optimum process condition was achieved at 12 % moisture content of feed, 506 rpm shaft speed and 5,200 mm2 feed opening giving 19.1%grit, 23.6% meal and 54.2 % flour. The desirability of the optimization process was 0.78. Validation of predicted optimal moisture content, worm shaft speed and feed inlet opening gave errors of 19, 14.4 and 6.1 % for grit, meal and flour, respectively.Models developed have provided essential engineering data for efficient processing of yam into flours by millers.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Effect of process parameters on technological properties of yam flour
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 80
EAN 9786202018395
Libristo kód 18180726
Súly 137
Méretek 150 x 220 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása