Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Encyclopedia of Food Microbiology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Encyclopedia of Food Microbiology Carl A Batt
Libristo kód: 02703638
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, április 2014
Written by the world's leading scientists and spanning over 400 articles in three volumes, the Encyc... Teljes leírás
? points 3957 b
620 837 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Na krídlach duše Noro Ölvecký / Kemény kötésű
common.buy 2 903 Ft
hamarosan
Common Land Pitkin / Puha kötésű
common.buy 2 386 Ft
Elegance in Science Ian Glynn / Kemény kötésű
common.buy 16 113 Ft
Cyber Security Awareness for Accountants and CPAs Henry Dalziel / Puha kötésű
common.buy 19 629 Ft
Incredible Change-Bots Two Point Something Something Jeffrey Brown / Puha kötésű
common.buy 6 545 Ft
Essays Fanny zu Reventlow / Puha kötésű
common.buy 5 023 Ft
RNA Technologies and Their Applications Volker A. Erdmann / Kemény kötésű
common.buy 94 649 Ft

Written by the world's leading scientists and spanning over 400 articles in three volumes, the Encyclopedia of Food Microbiology, Second Edition is a complete, highly structured guide to current knowledge in the field. Fully revised and updated, this encyclopedia reflects the key advances in the field since the first edition was published in 1999 The articles in this key work, heavily illustrated and fully revised since the first edition in 1999, highlight advances in areas such as genomics and food safety to bring users up-to-date on microorganisms in foods. Topics such as DNA sequencing and E. coli are particularly well covered. With lists of further reading to help users explore topics in depth, this resource will enrich scientists at every level in academia and industry, providing fundamental information as well as explaining state-of-the-art scientific discoveries. * This book is designed to allow disparate approaches (from farmers to processors to food handlers and consumers) and interests to access accurate and objective information about the microbiology of foods.* Microbiology impacts the safe presentation of food. From harvest and storage to determination of shelf-life, to presentation and consumption. This work highlights the risks of microbial contamination and is an invaluable go-to guide for anyone working in Food Health and Safety.* Has a two-fold industry appeal (1) those developing new functional food products and (2) to all corporations concerned about the potential hazards of microbes in their food products.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása