Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Evaluation Of Antimicrobial Properties of Micro-Flora

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Evaluation Of Antimicrobial Properties of Micro-Flora deeksha Srivastava
Libristo kód: 16426305
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2016
In this study 15 bacterial colonies obtained from various fermented milk products samples were isola... Teljes leírás
? points 133 b
23 164 Ft -9 %
20 916 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-11 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Nevěřte tvořivým Jana Nikitin / Puha kötésű
common.buy 1 259 Ft
Revelations of the Aquarian Age Barbara Hand Clow / Puha kötésű
common.buy 6 071 Ft
Conversations with Gary Snyder David Stephen Calonne / Kemény kötésű
common.buy 52 900 Ft
Die 101 wichtigsten Fragen - Oper Sabine Henze-Döhring / Puha kötésű
common.buy 4 702 Ft
Agility Josep Boix Balaguer / Puha kötésű
common.buy 11 054 Ft
Cotton Candy Kid Jacqueline McComas / Puha kötésű
common.buy 5 175 Ft

In this study 15 bacterial colonies obtained from various fermented milk products samples were isolated by serial dilation and crowded plate method. Then these 15 colonies were selected for secondary screening of antimicrobial production. Antibiogram analysis was performed by agar well diffusion method against three test pathogens viz., E.coli, S.aureus, S.typhi and P.aeroginosa. Culture MJDD09 was observed with clear and larger zone of inhibition against all pathogens. Then Antibiogram analysis of these cultures was performed by agar well diffusion method and disk diffusion method against 4 pathogens E.coli, S.typhi, S.aureus and P.aeroginosa. Culture MJDD09 was observed with clear zone of inhibition against all pathogens. This culture was selected for further production and purification. The selected culture was identified as Lactobacillus casei by Bergey's Manual. Then comparative study was carried on selected culture. Production of antimicrobial metabolites was done by submerged fermentation.The extraction and purification of antimicrobial component from isolated culture was done by solvent extraction method.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Evaluation Of Antimicrobial Properties of Micro-Flora
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 132
EAN 9783330075610
Libristo kód 16426305
Súly 215
Méretek 150 x 220 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása