Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Allergens Tong-Jen Fu
Libristo kód: 16803783
Kiadó Springer International Publishing AG, november 2017
In this book, researchers, subject matter experts and key stakeholders from government, the food ind... Teljes leírás
? points 385 b
60 474 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Das Rad der Wiedergeburt H. K. Challoner / Kemény kötésű
common.buy 6 906 Ft
hamarosan
To Be Or Not To Be Liz Evers / Kemény kötésű
common.buy 4 596 Ft
Jekologicheskaya bezopasnost' Rossijskogo gosudarstva Valerij Kuz'min / Puha kötésű
common.buy 18 187 Ft
Risk Acceptability According to the Social Sciences Mary Douglas / Puha kötésű
common.buy 10 452 Ft
Managing Digital Enterprise Jun Xu / Kemény kötésű
common.buy 42 945 Ft
Intention -- Bedeutung -- Kommunikation Gerhard Preyer / Puha kötésű
common.buy 30 568 Ft
Elogio della Follia Erasmo Da Rotterdam / Puha kötésű
common.buy 3 576 Ft
Working with Anthroposophy Georg Kühlewind / Puha kötésű
common.buy 5 148 Ft
Fallacies Douglas Walton / Puha kötésű
common.buy 19 237 Ft

In this book, researchers, subject matter experts and key stakeholders from government, the food industry, retail/food service groups and consumer groups 1) discuss current status and issues associated with management of food allergens, and 2) summarize research findings and showcase the best practices in managing allergen risks at various stages of the food chain, including during food manufacture/processing, during food preparation in food service and retail food establishments, in the home, and at the point of consumption. Key legislative initiatives that are in various stages of development and implementation at the federal, state and community levels are also highlighted. The authors identify gaps in the assessment, management, and communication of food allergen risks, and recommend ways to build and strengthen education and outreach efforts at the food industry, government, institutional, and community levels.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása