Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food and Knowledge in Renaissance Italy

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food and Knowledge in Renaissance Italy Deborah L. Krohn
Libristo kód: 09367205
Kiadó Taylor & Francis Ltd, november 2015
Though Bartolomeo Scappi's Opera (1570), the first illustrated cookbook, is well-known to historians... Teljes leírás
? points 494 b
77 576 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Opera of Bartolomeo Scappi (1570) Terence Scully / Puha kötésű
common.buy 24 762 Ft
Liebesglück in Tirol Andrea Eichhorn / Kemény kötésű
common.buy 6 745 Ft
Optical Design Using Excel Hiroshi Nakajima / Kemény kötésű
common.buy 58 465 Ft
Clima, satisfaccion y violencia en ambientes laborales Ruiz Carus Saralina / Puha kötésű
common.buy 13 401 Ft
Glaubwurdig Kommunizieren Christian Gruber / Puha kötésű
common.buy 16 902 Ft
Segne deinen Körper, 1 Audio-CD Music Meditation / Audio CD
common.buy 3 752 Ft
Soziale Bewegungen Zwischen Dynamik Und Erstarrung. Essays Zur Arbeiter-, Frauen- Und Nationalen Bewegung Dr Robert (The New York Hospital Cornell Medical Center New York NY) Michels / Kemény kötésű
common.buy 44 738 Ft

Though Bartolomeo Scappi's Opera (1570), the first illustrated cookbook, is well-known to historians of food, up to now there has been no study of its illustrations, unique in printed books through the early 17th century. In Food and Knowledge in Renaissance Italy, Krohn both treats the illustrations in Scappi's cookbook as visual evidence for a lost material reality; and through the illustrations, including several newly-discovered hand-colored examples, connects Scappi's Opera with other types of late Renaissance illustrated books. What emerges from both of these approaches is a new way of thinking about the place of cookbooks in the history of knowledge. Krohn argues that with the increasing professionalization of many skills and trades, Scappi was at the vanguard of a new way of looking not just at the kitchen- as workshop or laboratory-but at the ways in which artisanal knowledge was visualized and disseminated by a range of craftsmen, from engineers to architects. The recipes in Scappi's Opera belong on the one had to a genre of cookery books, household manuals, and courtesy books that was well-established by the middle of the sixteenth century, but the illustrations suggest connections to an entirely different and emergent world of knowledge. It is through study of the illustrations that these connections are discerned, explained, and interpreted. As one of the most important cookbooks for early modern Europe, the time is ripe for a focused study of Scappi's Opera in the various contexts in which Krohn frames it: book history, antiquarianism, and visual studies.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food and Knowledge in Renaissance Italy
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 284
EAN 9781409446712
ISBN 1409446719
Libristo kód 09367205
Súly 862
Méretek 191 x 254 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása