Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Composition and Analysis

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Composition and Analysis Leonard W. Aurand
Libristo kód: 02630038
Kiadó Springer, november 2012
There is an increasing demand for food technologists who are not only familiar with the practical as... Teljes leírás
? points 154 b
24 164 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


kiárusítás
Magická sila sviatkov Denisa Fulmeková / Kemény kötésű
common.buy 3 702 Ft
Mega-Mean Time Machine Francesca Simon / Puha kötésű
common.buy 3 265 Ft
GA Houses Yukio Futagawa / Puha kötésű
common.buy 19 629 Ft
Kinship and Capitalism Richard Grassby / Puha kötésű
common.buy 21 402 Ft
Illustrated Anthology for Mothers Victoria Lyle / Kemény kötésű
common.buy 6 309 Ft
Consolation in Medieval Narrative Chad D. Schrock / Kemény kötésű
common.buy 21 151 Ft

There is an increasing demand for food technologists who are not only familiar with the practical aspects of food processing and mer chandising but who are also well grounded in chemistry as it relates to the food industry. Thus, in the training of food technologists there is a need for a textbook that combines both lecture material and lab oratory experiments involving the major classes of foodstuffs and food additives. To meet this need this book was written. In addition, the book is a reference text for those engaged in research and technical work in the various segments of the food industry. The chemistry of representative classes of foodstuffs is considered with respect to food composition, effects of processing on composition, food deterioration, food preservation, and food additives. Standards of identity for a number of the food products as prescribed by law are given. The food products selected from each class of foodstuffs for lab oratory experimentation are not necessarily the most important eco nomically or the most widely used. However, the experimental methods and techniques utilized are applicable to the other products of that class of foodstuff. Typical food adjuncts and additives are discussed in relation to their use in food products, together with the laws regulating their usage. Laboratory experiments are given for the qualitative identification and quantitative estimation of many of these substances.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Composition and Analysis
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 690
EAN 9789401574006
ISBN 9401574006
Libristo kód 02630038
Kiadó Springer
Súly 1021
Méretek 152 x 229 x 38
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása