Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food in Early Modern Europe

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food in Early Modern Europe Albala
Libristo kód: 04586644
Kiadó Greenwood, február 2003
Rarely do we read about the roles of food in history. Yet its study offers us a humanizing look at t... Teljes leírás
? points 216 b
33 848 Ft
Beszállítói készleten Küldés 19-25 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 15 284 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 36 355 Ft
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Kemény kötésű
common.buy 37 234 Ft
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Kemény kötésű
common.buy 16 304 Ft
Dreidimensionale Angiokardiographie Hans Gerd Kehl / Puha kötésű
common.buy 36 746 Ft
Fictions of Knowledge Y. Batsaki / Kemény kötésű
common.buy 24 164 Ft
Prisms And Rainbows Elinor S. Miller / Kemény kötésű
common.buy 45 396 Ft
Episode de la Terreur. Barthelemy B. de la Roche De Segur-A-H-P / Puha kötésű
common.buy 7 328 Ft
hamarosan
Tashi Anna Fienberg / Puha kötésű
common.buy 1 929 Ft
Economic Thought in Communist and Post-Communist Europe Hans-Jurgen Wagener / Puha kötésű
common.buy 28 494 Ft
hamarosan
Discourse on a New Method / Kemény kötésű
common.buy 31 603 Ft
Gases In Medicine / Kemény kötésű
common.buy 40 941 Ft

Rarely do we read about the roles of food in history. Yet its study offers us a humanizing look at those who lived before us. This unique book examines food's importance during the massive evolution of Europe following the Middle Ages. It was a time when even forks and table manners were remarkable and new. Food became a cardinal concern in explorations of the New World, as well as a fundamental element of global trade. Agricultural revolution gave rise to new farming methods. Science illuminated diet and nutrition. Food historian Ken Albala has written the perfect book for students and other readers interested in the myriad aspects of food in Early Modern Europe. This book answers such questions as: Why did people toil and travel for certain foods, such as spices, when they were already surrounded by an abundance of edible plants at home? How did foods fit in the ritual life of the ordinary villager? Why were people expected to avoid meat for long periods? Why were nobles and peasants expected to eat different food than the lower classes? How did cooking methods differ from our own? This guide also includes many period recipes, never before available in English, along with evocative illustrations and a timeline.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food in Early Modern Europe
Szerző Albala
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 280
EAN 9780313319624
ISBN 0313319626
Libristo kód 04586644
Kiadó Greenwood
Súly 564
Méretek 160 x 241 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása