Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception Jianshe Chen
Libristo kód: 01294589
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, március 2012
This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psy... Teljes leírás
? points 583 b
91 681 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Joseph Goebbels Deníky 1924-1929 Joseph Goebbels / Kemény kötésű
common.buy 3 791 Ft
Plant Lover's Guide to Snowdrops Naomi Slade / Kemény kötésű
common.buy 8 084 Ft
Novum testamentum Graece Constantin von Tischendorf / Puha kötésű
common.buy 41 202 Ft
Euripides and the Poetics of Nostalgia Gary S. Meltzer / Kemény kötésű
common.buy 29 785 Ft
Herr Horn hat Urlaub? Sabine Hamann / Puha kötésű
common.buy 7 173 Ft
Memoires du sergent Bourgogne Adrien-Jean-Baptiste-François Bourgogne / Puha kötésű
common.buy 16 607 Ft
Integration and Growth Prof Dr Ceylan Das / Kemény kötésű
common.buy 13 133 Ft
Frau Ohne Schatten Hugo von Hofmannsthal / Puha kötésű
common.buy 15 267 Ft
Conflict, Interdependence, and Justice Peter T. Coleman / Kemény kötésű
common.buy 47 761 Ft
Im fernen Osten. Tl.2 Gustav Kreitner / Puha kötésű
common.buy 18 696 Ft
Der Junge vom Moor Johann Charlott / Puha kötésű
common.buy 5 457 Ft
Allegorical Thackeray, 37 Ellen Redling / Puha kötésű
common.buy 17 140 Ft
Die Reputation Juan Gabriel Vásquez / Kemény kötésű
common.buy 7 908 Ft
Active Spelling 2 John BarwickJenny Barwick / Puha kötésű
common.buy 9 529 Ft

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies. Coverage includes the main physical and physiological functionalities of the mouth; the location and functionalities of various oral receptors; the main sequences of eating and drinking, and the concomitant food disintegration and destabilisation. Chapters also explain oral processing and its relation to flavour release and texture perception, and there is an introduction to the principles of food rheology as they relate to eating. Food Oral Processing is directed at food scientists and technologists in industry and academia, especially those involved in sensory science and new product development. It will also be of interest to oral physiologists, oral biologists and dentists. The book will be a useful reference for undergraduate and postgraduate students of these disciplines.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception
Szerző Jianshe Chen
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 408
EAN 9781444330120
ISBN 1444330128
Libristo kód 01294589
Súly 936
Méretek 248 x 170 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása