Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Texture Design and Optimization

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Texture Design and Optimization Yadunandan Dar
Libristo kód: 02178539
Kiadó John Wiley & Sons Inc, május 2014
Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture De... Teljes leírás
? points 576 b
90 578 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 11-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Forstwirtschaft der östlichen evangelischen Kirchen Fred Ruchhöft / Puha kötésű
common.buy 5 034 Ft
Fahig Zum Koerperkontakt Fritz Jansen / Kemény kötésű
common.buy 19 939 Ft
Experimental Algorithms Ralf Klasing / Puha kötésű
common.buy 24 218 Ft
Casa Braccio Francis Marion Crawford / Kemény kötésű
common.buy 18 051 Ft
Auf neue Art Kirche sein ...? Gottfried Leder / Puha kötésű
common.buy 6 227 Ft

Food texture has evolved to be at the forefront of food formulation and development. Food Texture Design and Optimization presents the latest insights in food texture derived from advances in formulation science as well as sensory and instrumental measurement. This unique volume provides practical insights for professionals who are starting in the field as well as experts looking to enhance their knowledge or expand into new areas.§The first part of this book presents case studies on formulating products in a broad variety of application§segments, such as cheese, ice-cream, baked goods, gluten-free products, low-fat/non-fat dairy products and more. Challenges related to maintaining texture while optimizing nutritional content, cost, flavor and other attributes of the food product are investigated. The book also highlights the importance of texture design and optimization in several types of food products and demonstrates how experts have applied this knowledge in the industry.§Part two provides an overview of the latest advances in tools and techniques for food texture design and optimization, focusing on the use of instrumental techniques, the application of sensory techniques, and the use of marketing and consumer insight tools in the design and optimization of food products. The ability to use advanced characterization techniques in this field is critical for both new and established practitioners in tackling the problems they face. Food Texture Design and Optimization serves as an important reference for technical practitioners on how to adopt advanced techniques in food texture research. This information is invaluable in reviewing establish the state of the art in this field and providing a minimum recommended standard for food formulators.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Texture Design and Optimization
Szerző Yadunandan Dar
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 464
EAN 9780470672426
ISBN 0470672420
Libristo kód 02178539
Súly 1044
Méretek 175 x 248 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása