Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Texturology: Measurement and Perception of Food Textural Properties

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Texturology: Measurement and Perception of Food Textural Properties Andrew Rosenthal
Libristo kód: 43830584
Kiadó Springer, Berlin, december 2023
The concept behind this book is to take a holistic view of food texture, starting with the determina... Teljes leírás
? points 277 b
43 386 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Walking Dead Compendium Volume 1 Robert Kirkman / Puha kötésű
common.buy 20 161 Ft
Dobré mamy majú strašidelné myšlienky Karen Kleiman / Kemény kötésű
common.buy 5 681 Ft
Robinson Jeffers James Karman / Puha kötésű
common.buy 9 478 Ft
Food Texture Design and Optimization Yadunandan Dar / Kemény kötésű
common.buy 90 379 Ft

The concept behind this book is to take a holistic view of food texture, starting with the determination of food texture, its perception in the mouth, and its measurement by both sensory and instrumental methods, and to examine the relation between them. The book has been divided into four sections:  Fundamentals, Sensory and Human Interactions, Instrumental Analysis, and Food Products. Essentially we cover the techniques used for measuring food texture, and then apply them to the different product groups. Readers of the first edition will notice the title has changed, with the adoption of the term texturology.  In the long history of food texture research, texturology has been occasionally used in literature. The term texturology has not been widely accepted by texture researchers (texturologists) because of their concern over whether the theories and techniques are broad and strong enough to support texture research as a scientific discipline. During the 24 years since the publication of the first edition, the editors have observed vast developments in theories as well as the assessment methodology of food texture (both sensory and instrumental) and these have shaped our understanding. This second edition brings the science up to date by introducing topics not previously covered (e.g. psychophysics, tribology, oral processing, texture maps and special foods for dysphagia patients). It includes an exposé of the instruments to measure food texture, and also considers techniques for measuring consumer perception of food texture (in addition to the sensory properties). Additionally, it amends omissions from the first edition such as dairy products; fish; bakery products; and, sugar confectionery, asproduct groups. All in all it is expanded and updated in its coverage of food texturology, as a coherent scientific discipline.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Texturology: Measurement and Perception of Food Textural Properties
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2023
EAN 9783031418990
Libristo kód 43830584
Méretek 178 x 254
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása