Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

French Classics Made Easy

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv French Classics Made Easy Richard Grausman
Libristo kód: 04407521
Kiadó Workman Publishing, április 2011
Classic French food is hotter than ever. But one thing hasn't changed - few of us have the time, the... Teljes leírás
? points 57 b
10 199 Ft -12 %
8 880 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Tate Modern: The Handbook Matthew Gale / Puha kötésű
common.buy 16 696 Ft
Olympia - The Archaeological Site and the Museums Manolis Andronicos / Puha kötésű
common.buy 8 192 Ft
Poetry Criticism Michelle Lee / Kemény kötésű
common.buy 196 375 Ft
Emotionale Intelligenz für Frauen Cornelia Topf / Puha kötésű
common.buy 6 997 Ft
Memory and Imagination in Film Patrizia Lombardo / Kemény kötésű
common.buy 24 164 Ft
Internationalism of Irish Literature and Drama Joseph McMinn / Kemény kötésű
common.buy 84 342 Ft

Classic French food is hotter than ever. But one thing hasn't changed - few of us have the time, the patience, the technique, or the cream and butter allowance to tackle the classics as presented by Julia Child's "Mastering the Art of French Cooking". The good news is - we don't need to. For the past 40 years Richard Grausman, America's premier culinary teacher, has been training chefs in a simpler, better way of French cooking, and in "French Classics Made Easy" - a refreshed and updated edition of his original collection, "At Home with the French Classics" - he shares all of his extraordinary innovations and techniques. Golden souffles in ten minutes. A light and luscious chocolate mousse that can be made as a cake, a chocolate roll, souffle, or pudding. Plus Cassoulet, Boeuf Bourguignon, Coq au Vin, Bouillabaisse, Poached Salmon with Beurre Blanc - in all, 250 impeccably clear, step-by-step recipes in range of anyone who knows how to boil water or dice an onion. When a step isn't critical, Grausman eliminates it. If something can be done in advance, he does it. Plus he's cut the amount of butter, cream, egg yolks, salt, and sugar; the result is health-conscious recipes that don't compromise the essential nature of the dish. Techniques are illustrated throughout in line drawings. It's the grandness of French cuisine, made accessible for both entertaining and everyday meals.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés French Classics Made Easy
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 392
EAN 9780761158547
ISBN 0761158545
Libristo kód 04407521
Súly 930
Méretek 189 x 242 x 23
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása