Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon korlátozottan működik: 08.00-10.00 között valamint 12.00-14.00 között. Elérhetnek minket e-mailben is az [email protected] e-mail címen. Megértésüket köszönjük.

Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage Keith Thompson
Libristo kód: 04953981
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, október 2003
The second edition of this very well--received book, which in its first edition was entitled Posthar... Teljes leírás
? points 854 b
134 267 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Legenda v kameni Viliam Apfel / Kemény kötésű
common.buy 3 317 Ft
Dietrich Bonhoeffer Peter Frick / Puha kötésű
common.buy 6 901 Ft
Gesamtes Recht der Zwangsvollstreckung Johann Kindl / Kemény kötésű
common.buy 56 268 Ft
Pediatric Rheumatology Ann Marie Reed / Puha kötésű
common.buy 26 040 Ft
The Merchant of Venice William Shakespeare / Puha kötésű
common.buy 3 962 Ft
Plants for Food and Medicine / Puha kötésű
common.buy 22 426 Ft

The second edition of this very well--received book, which in its first edition was entitled Postharvest Technology of Fruits and Vegetables, has been welcomed by the community of postharvest physiologists and technologists who found the first edition of such great use. The book covers, in comprehensive detail, postharvest physiology as it applies to postharvest quality, technology relating to maturity determination, harvesting, packaging, postharvest treatments, controlled atmosphere storage, ripening and transportation on a very wide international range of fruits and vegetables. The new edition of this definitive work, which contains many full colour photographs, provides key practical and commercially--oriented information of great use in helping to ensure that fruit and vegetables reach the retailer in optimum condition, with the minimum of loss and spoilage. Fruits and vegetables, 2nd edition is essential reading forfruit and vegetable technologists, food scientists and food technologists, agricultural scientists, commercial growers, shippers and warehousing operatives and personnel within packaging companies. Researchers and upper level students in food science, food technology, plant and agricultural sciences will find a great deal of use within this landmark book. All libraries in research establishments and universities where these subjects are studied and taught should have copies readily available for users. A. K. Thompson was formerly Professor and head of Postharvest Technology, Silsoe College, UK.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fruit and Vegetables: Harvesting, Handling and Storage
Szerző Keith Thompson
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 480
EAN 9781405106191
ISBN 1405106190
Libristo kód 04953981
Súly 1082
Méretek 199 x 256 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása