Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Fundamentals of Food Reaction Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Fundamentals of Food Reaction Technology Richard (Massey University) Earle
Libristo kód: 04315023
Food processing has moved on from being a craft to a modern technology. In order to meet the sensory... Teljes leírás
? points 163 b
25 576 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-12 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Bungo Stray Dogs, Vol. 5 (light novel) Kafka Asagiri / Puha kötésű
common.buy 5 113 Ft
toplistás
Peppa Pig: Peppa at the Beach Ladybird / Leporelló
common.buy 2 823 Ft
toplistás
Středoškolská matematika v úlohách I Josef Polák / Kemény kötésű
common.buy 4 912 Ft
Food Processing Technology P J Fellows / Puha kötésű
common.buy 33 125 Ft
New Science of Technical Analysis Thomas R. DeMark / Puha kötésű
common.buy 28 213 Ft
ErlebnisUrlaub mit Kindern Mallorca Johanna Stöckl / Puha kötésű
common.buy 6 088 Ft
Kapelusz za sto tysięcy wyd.18 Bahdaj Adam / binding.
common.buy 2 793 Ft
Habeas Corpus after 9/11 Jonathan Hafetz / Kemény kötésű
common.buy 42 854 Ft
Rise Of Fashion Daniel Leonhard Purdy / Kemény kötésű
common.buy 36 767 Ft
Cyprus Problem James Ker-Lindsay / Kemény kötésű
common.buy 43 386 Ft
Gaudeamus Peter Morris / Puha kötésű
common.buy 7 640 Ft
New Paradigm in Macroeconomics Richard Werner / Kemény kötésű
common.buy 77 561 Ft
Sonnet from Carthage Richard Helgerson / Kemény kötésű
common.buy 19 282 Ft
THE CUL-DE-SAC SYNDROME John Wasik / Könyv
common.buy 8 067 Ft
Thyssen-Bornemisza Art Contemporary Mark Wigley / Kemény kötésű
common.buy 35 571 Ft

Food processing has moved on from being a craft to a modern technology. In order to meet the sensory quality, safety, nutrition, health, economy and novelty demanded of food products by consumers, it is necessary to improve food processing operations. This improvement involves better prediction and control of the changes that occur during the processing of food materials, and the rates of changes and the factors that influence them. This book introduces the methods of reaction technology, illustrating what has been and can be applied in real situations. It builds a framework for the application of reaction technology, and uses this in a straightforward way, with understandable examples set within an industrial context. The book starts by setting out the general principles governing change in the nature and chemistry of a food constituent, and extends this to include the dynamics of the reactions of the many chemical constituents of food raw materials and ingredients. Fundamentals of Food Reaction Technology is intended for those working in process design, organisation and control, and will give technical managers an overall view of how the application of reaction technology in the future can lead to a "high tech" food industry. It will also be a valuable guide for students, lecturers and practitioners in development and process technology and engineering.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fundamentals of Food Reaction Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 198
EAN 9781904007531
ISBN 1904007538
Libristo kód 04315023
Súly 450
Méretek 156 x 234 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása