Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Grass Nutrition

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Grass Nutrition Roque Ramirez Lozano
Libristo kód: 10794601
Kiadó Palibrio, szeptember 2015
Grass is the foremost plant type used for forage. For domesticated animals or wildlife, grass is the... Teljes leírás
? points 105 b
16 435 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Farming the Woods Ken Mudge / Puha kötésű
common.buy 12 927 Ft
Wealth of Stories Dan Fitzgerald / Puha kötésű
common.buy 7 692 Ft
The Story of Kate and Howard Judith Thompson Witmer / Puha kötésű
common.buy 7 833 Ft
Grits (Girls Raised in the South) Guide to Life Deborah Ford / Puha kötésű
common.buy 5 960 Ft
Multinationals, Technology & Competitiveness John H. Dunning / Puha kötésű
common.buy 26 372 Ft
Farm Forestry John Arden Ferguson / Puha kötésű
common.buy 10 113 Ft

Grass is the foremost plant type used for forage. For domesticated animals or wildlife, grass is the support of many individuals. This is due to the great number of grass types, their adaptability to wide habitats, and their persistence. Grass may be used to improve soil, diminish erosion, feed animals, absorb dung, create boundaries, clean air, disinfect water, offer habitat for wildlife, including insects, defend waterways, and offer grain for humans. Recognizing what animals will require to be fed, tips to learning which grass will provide the best nutrition for better performance. Different animals have different nutritional requirements and diverse grasses affect animal performance in a different way. For example, lactating animals have high nutritional requirements and need high-quality forages; meanwhile, dry cows and recreational cattle may have dissimilar performance capacities and may have different rations. This book examines in thirteen chapters the nutritional characteristics of several cultivated and native grasses produced in northeastern Mexico and southern Texas, USA. It provides coverage of basic ruminant nutrition concepts. The author discusses the importance of grasses as food resource. He argues the nutrition of grass carbohydrates. This book covers research on silica and lignin content of grasses. The nutrition of grass proteins and grass digestibility is also emphasized. Details are given on intake of grasses. Importance is given to the fundamentals of grazing by ruminants. Wide coverage is presented on the nutritional role of trees and shrubs mixed with grasses. Contributions of the botanical and agricultural description of grasses grown in northeastern Mexico and southern Texas USA are discussed. Prof. Roque Gonzalo Ramírez Lozano, Ph.D. Universidad Autónoma de Nuevo León Facultad de Ciencias Biológicas, Alimentos, Ave. Pedro de Alba y Manuel Barragán S/N, Ciudad Universitaria, San Nicolás de los Garza, Nuevo León, 66455, México. Mail: [email protected]

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Grass Nutrition
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 312
EAN 9781506508085
ISBN 9781506508085
Libristo kód 10794601
Kiadó Palibrio
Súly 585
Méretek 152 x 229 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása