Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Haccp in the Meat Industry

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Haccp in the Meat Industry M. Brown
Libristo kód: 05115380
Kiadó Elsevier Science & Technology, szeptember 2000
The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such... Teljes leírás
? points 604 b
94 789 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Soul Shifts Barbara De Angelis / Puha kötésű
common.buy 8 785 Ft
HACCP S. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 43 386 Ft
HACCP Sara Mortimore / Kemény kötésű
common.buy 51 920 Ft
HACCP Merle D. Pierson / Puha kötésű
common.buy 24 164 Ft
Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe / Puha kötésű
common.buy 24 164 Ft
Something About the Author Gale Group / Kemény kötésű
common.buy 162 481 Ft
Torah Lights Shlomo Riskin / Kemény kötésű
common.buy 10 387 Ft
Tacit Knowledge in Organizations Philippe Baumard / Kemény kötésű
common.buy 106 342 Ft
Ruins of Desert Cathay M. Aurel Stein / Puha kötésű
common.buy 41 111 Ft
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 26 751 Ft
Textbooks for Learning - Nurturing Children's Minds Marilynn Chambliss / Kemény kötésű
common.buy 57 274 Ft
Reinventing Religions Sidney M. Greenfield / Puha kötésű
common.buy 24 586 Ft
Women and Democracy Jane S. Jaquette / Puha kötésű
common.buy 13 481 Ft
Supernatural Youth Jes Battis / Kemény kötésű
common.buy 63 673 Ft
Guide to Fractional T-1 J.E. Trulove / Kemény kötésű
common.buy 49 665 Ft

The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such a high profile. Meanwhile HACCP has become the preferred tool for the management of microbiological safety. Against a background of consumer and regulatory pressure, the effective implementation of HACCP systems is critical. Written by leading experts in the field, HACCP in the meat industry provides an authoritative guide to making HACCP systems work effectively. This book examines the HACCP in the meat industry across the supply chain, from rearing through to primary and secondary processing.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Haccp in the Meat Industry
Szerző M. Brown
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2000
Oldalszám 344
EAN 9781855734487
ISBN 1855734486
Libristo kód 05115380
Súly 680
Méretek 156 x 234 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása