Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Interactions of thiamine hydrochloride in aqueous TBAHS solutions

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Interactions of thiamine hydrochloride in aqueous TBAHS solutions Abhijit Sarkar
Libristo kód: 15347963
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, október 2016
Vitamins are organic compounds required by organisms as a vital nutrient to maintain their functions... Teljes leírás
? points 86 b
14 982 Ft -9 %
13 537 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-11 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Honey So Sweet, Vol. 7 Amu Meguro / Puha kötésű
common.buy 4 368 Ft
hamarosan
Ein Generator fuer interregionale Input-Output-Tabellen Bernd Wunderlich / Puha kötésű
common.buy 32 886 Ft
Bir Baba Hindu / DVD
common.buy 9 274 Ft
He's Got the Bass VALARIE FRINGERO / Puha kötésű
common.buy 8 112 Ft
Carlos Chavez Parker / Puha kötésű
common.buy 27 652 Ft

Vitamins are organic compounds required by organisms as a vital nutrient to maintain their functions and developments. Thiamine or vitamin B1 is a water-soluble vitamin. Being a coenzyme or their precursor for several major enzyme complexes, it is crucial for carbohydrate metabolism and genetic regulatory processes. It is also used for digestive problem including poor appetite and ulcerative colitis. Hence it finds widespread application as an additive in food and drug. The stabilisation of bioactive molecules in solution phase is governed by a combination of several non-covalent interactions. These interactions are greatly affected by the surrounding solvent and cosolute molecules; that are why the physico-chemical behaviours of vitamins are strongly influenced by the presence of cosolutes specially salts in aqueous phase. Partial molar volumes and viscosity B-coefficients are very useful in the elucidation of solute-solvent and solute-solute interactions. So thermodynamic and transport properties of aqueous solutions of such solutes or other food additives are of great help in understanding their mechanism of actions.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Interactions of thiamine hydrochloride in aqueous TBAHS solutions
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 52
EAN 9783659963223
ISBN 3659963224
Libristo kód 15347963
Súly 94
Méretek 150 x 220 x 3
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása