Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh Kamal Ray
Libristo kód: 07063673
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2011
Oil is a primary metabolite and one of the three macronutrients, along with protein and carbohydrate... Teljes leírás
? points 124 b
20 506 Ft -4 %
19 486 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Relationship Msarketing Regis McKenna / Puha kötésű
common.buy 7 203 Ft
Encyclopedia of Chemical Processing and Design McKetta / Kemény kötésű
common.buy 122 709 Ft
Routes to Slavery David Eltis / Puha kötésű
common.buy 42 933 Ft
Doing Business In Latin America Mauricio Garita / Kemény kötésű
common.buy 87 845 Ft
Archaeology, Ritual, Religion Timothy Insoll / Puha kötésű
common.buy 22 441 Ft
Housing Women Rose Gilroy / Puha kötésű
common.buy 17 643 Ft
Uncle Nacho's Hat Harriet Rohmer / Puha kötésű
common.buy 4 183 Ft

Oil is a primary metabolite and one of the three macronutrients, along with protein and carbohydrates that provide energy for our body. Oil is essential to our health because it supports a number of our body's functions. The determination of fatty acids composition was of great importance in establishing the oil quality. The qualitative and quantitative determinations of the constituents were done by gas chromatography coupled with FID detector. A total of 50 cooking oil samples of five local brands were collected from different market of Dhaka city and analyzed for relative percentage of fatty acids composition. The mean value of the relative percentage of fatty acids composition in different branded cooking oil sample were found in a range caprice (0.86-2.29%), lauric(7.01%), myristic(1.04%), palmotelic(3.19%), palmitic(32.92-76.64%), linoleic(1.55-49.82%), oleic(0.86-2.29%), stearic(2.39-8.93%), arachidic(1.20-12.14%), bhenic(0.86-2.29%) and lignoceric acid(0.86-2.29%).

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh
Szerző Kamal Ray
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 76
EAN 9783659250873
Libristo kód 07063673
Súly 130
Méretek 150 x 220 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása