Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies D Manley
Libristo kód: 05098608
Kiadó Elsevier Science & Technology, szeptember 2011
Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies is widely regarded as the standard work in its... Teljes leírás
? points 721 b
119 143 Ft -5 %
113 183 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Pamela Colman Smith Commemorative Set Pamela Colman Smith / Kemény kötésű
common.buy 12 301 Ft
Professional Development Schools Rick Breault / Kemény kötésű
common.buy 48 942 Ft
hamarosan
Talmud of Babylonia Jacob Neusner / Kemény kötésű
common.buy 27 475 Ft
Understanding the Fivefold Ministry Matthew Green / Puha kötésű
common.buy 7 971 Ft
Tafel-Set UKW-Funk, 2 Info-Tafeln Michael Schulze / Térkép
common.buy 4 129 Ft

Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies is widely regarded as the standard work in its field. Part one covers management issues such as HACCP, quality control, process control and product development. Part two deals with the selection of raw materials and ingredients. The range and types of biscuits is covered in part three, while part four covers the main production processes and equipment, from bulk handling and metering of ingredients to packaging, storage and waste management. Eight expert authors have joined Duncan Manley in extensively updating and expanding the book, which is now some 25% longer than the previous edition. Part one now includes a new chapter on sustainability in the biscuit industry and the discussion of process and efficiency control is more detailed. In part two the information on wheat flour has been extensively revised to reflect recent developments and there are entirely new chapters on fats and oils and packaging materials. Photographs of the major types of biscuits now illustrate chapters in part three, which also includes a newly-composed chapter on the position of biscuits in nutrition. Finally, part four has been comprehensively reviewed and revised with the assistance of an author from a major machinery manufacturer. With its distinguished editor and team of expert contributors this new edition consolidates the position of Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies as the standard reference work in the industry. * Widely regarded as the standard work in its field* Covers management issues such as HACCP, quality control, process control and product development* Deals with the selection of raw materials and ingredients

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Manley's Technology of Biscuits, Crackers and Cookies
Szerző D Manley
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 632
EAN 9781845697709
ISBN 1845697707
Libristo kód 05098608
Súly 1174
Méretek 180 x 252 x 39
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása