Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Meat, Poultry and Game

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Meat, Poultry and Game
Libristo kód: 04738327
Kiadó Royal Society Of Chemistry, január 1995
Meat, Poultry and Game forms a major update to The Composition of Foods 5th Edition, providing new a... Teljes leírás
? points 134 b
20 995 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-12 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Reconstructing Proto-Afroasiatic (Proto-Afrasian) Christopher Ehret / Puha kötésű
common.buy 40 453 Ft
Kitty O'Shea Jane Jordan / Puha kötésű
common.buy 9 619 Ft
Teaching for Faith Richard Robert Osmer / Puha kötésű
common.buy 11 673 Ft
Blue Eagle at Work Charles J. Morris / Kemény kötésű
common.buy 29 062 Ft
Political Writings of Friedrich Nietzsche Frank Cameron / Kemény kötésű
common.buy 47 656 Ft
Material Relations Jane Hamlett / Kemény kötésű
common.buy 46 586 Ft

Meat, Poultry and Game forms a major update to The Composition of Foods 5th Edition, providing new and extensive nutritional composition data for 429 foods in this significant food group. It provides new information on both raw and cooked meats, including lamb, pork, beef, veal, chicken, turkey, duck, grouse, goose, pheasant, pigeon, hare, rabbit, venison, heart, kidney, liver, oxtail, sweetbread and tongue. Easy-to-read tables provide composition data (per 100g of food) for up to 62 nutrients. The main tables list data for 42 nutrients, and supplementary tables include individual fatty acids (expressed per 100g of total fatty acids), retinol fractions, and vitamin D fractions for selected foods. There are also details on cooking methods, weight losses on cooking meats, a listing of taxonomic and alternative food names, and a food index. Meat, Poultry and Game forms an essential, authoritative and up-to-date source of new nutrient data. It is an essential reference source for professionals and students of food science and nutrition and will also be of interest to the layperson with interests in diet and nutrition.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása