Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Methods of Analysis of Food Components and Additives

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Methods of Analysis of Food Components and Additives Semih Otles
Libristo kód: 06706098
Kiadó Taylor & Francis Inc, november 2011
With diet, health, and food safety news making headlines on a regular basis, the ability to separate... Teljes leírás
? points 836 b
131 403 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

With diet, health, and food safety news making headlines on a regular basis, the ability to separate, identify, and analyze the nutrients, additives, and toxicological compounds found in food and food components is more important than ever. This require

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Methods of Analysis of Food Components and Additives
Szerző Semih Otles
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 534
EAN 9781439815526
ISBN 9781439815526
Libristo kód 06706098
Súly 934
Méretek 158 x 219 x 34
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása