Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Methods of Analysis of Food Components and Additives

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Methods of Analysis of Food Components and Additives
Libristo kód: 14235863
Kiadó Taylor & Francis Ltd, október 2016
? points 323 b
50 796 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-12 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Untersuchung Zur Dichtung Rilkes, Eliots Und Pasternaks Jelena Volic-Hellbusch / Puha kötésű
common.buy 41 625 Ft
LAMENTATIONS OVER ANABAPTISTS, BY THE OR EDMUND GREENFIELD / Kemény kötésű
common.buy 11 306 Ft
Locked Up Jay Harris / Puha kötésű
common.buy 7 551 Ft

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Methods of Analysis of Food Components and Additives
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 534
EAN 9781138199149
ISBN 9781138199149
Libristo kód 14235863
Súly 990
Méretek 156 x 234
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása