Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Modeling Thermal Inactivation of Bacillus Spores

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Modeling Thermal Inactivation of Bacillus Spores Emily A Knight
Libristo kód: 08142577
Kiadó Biblioscholar, október 2012
This research models and analyzes methods to damage Bacillus anthracis spores through heat treatment... Teljes leírás
? points 150 b
23 567 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Marnotratný bůh Timothy Keller / Puha kötésű
common.buy 2 260 Ft
Mallorcas Bergwelt (Puzzle) N N / Játék
common.buy 11 989 Ft
Life, Love, Liberation. Yolanda Minniefield / Puha kötésű
common.buy 3 968 Ft
Gwen Wynn Captain Mayne Reid / Puha kötésű
common.buy 9 744 Ft
Shoemaker's Children & Other Stories George V. Packard / Kemény kötésű
common.buy 14 139 Ft
Model Inc LLC Magazine Heather Valenzuela / Puha kötésű
common.buy 6 012 Ft
At His Gates. a Novel. Vol. I Margaret Wilson Oliphant / Puha kötésű
common.buy 10 056 Ft
Robert Elsmere. Vol. I. Humphry Ward / Puha kötésű
common.buy 13 983 Ft
Essays in Liberalism Various / Puha kötésű
common.buy 8 112 Ft
Heroes and Martyrs of Invention Towle George M. Towle / Puha kötésű
common.buy 11 472 Ft

This research models and analyzes methods to damage Bacillus anthracis spores through heat treatment. AFIT researchers have developed methods to characterize the effects of heating spores to high temperatures and for short durations similar to the thermal pulse of conventional weapon detonation. This research models the current experiment and evaluates the rate of thermal di usion throughout the spores. A micro-model of the ef effects of dry and wet heating on a spore is presented. Heating a spore energizes adsorbed, absorbed, and chemically bound water molecules. These energized molecules have greater mobility within the spore, as well as between the spore and the surrounding environment. The water release permits hydrolysis reactions to occur with the spore's DNA and proteins. This degrades the DNA and proteins to such an extent that the DNA cannot replicate, thus causing spore death. We assert that spore damage is based on an initial DNA information content and the spore population's protein tness. Once this protein tness level is degraded below a critical value, the DNA cannot be repaired. A probability of kill model based on water mobility, hydrolysis, a spore's DNA information content, and the spore population's protein tness.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Modeling Thermal Inactivation of Bacillus Spores
Szerző Emily A Knight
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 98
EAN 9781249595854
ISBN 9781249595854
Libristo kód 08142577
Kiadó Biblioscholar
Súly 191
Méretek 189 x 246 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása