Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety Deepak Bhatnagar
Libristo kód: 05258262
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., november 2012
Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or fo... Teljes leírás
? points 154 b
24 218 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Violet Made of Thorns Gina Chen / Puha kötésű
common.buy 3 916 Ft
hamarosan
Vermeer's Light George Bowering / Puha kötésű
common.buy 7 551 Ft
Baggara of Sudan: Humor and Folktales Culture Biraima M Adam / Puha kötésű
common.buy 4 339 Ft
Guevara Legacy J Choate Parker / Puha kötésű
common.buy 5 145 Ft
Chassin's Operative Strategy in Esophageal Surgery C. Henselmann / Puha kötésű
common.buy 60 184 Ft
Rope Works Gerald L. Findley / Puha kötésű
common.buy 4 827 Ft
Respiratory Virology and Immunogenicity Mieczyslaw Pokorski / Kemény kötésű
common.buy 47 761 Ft
Are You Entertained? Simone C. Drake / Puha kötésű
common.buy 13 853 Ft
Ten Years in Cossack Slavery or Black Russia Julian Jasiencyk / Puha kötésű
common.buy 11 714 Ft
Der brave Sünder, 1 DVD Fritz Kortner / DVD
common.buy 7 943 Ft
Laufstelzen "Active" / Játék
common.buy 6 116 Ft

Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or food product, either plant or animal, or with the microorganisms that associate with these food-producing plants and ani mals at various stages of growth, development, and maturation. However, conventional research methods no longer are sufficient to bring about the improvements in quality and safety of foods that are demanded in today's marketplace by increasingly educated and sophisticated consumers. Improved quality has generally been thought to mean (l) unblemished products, particularly fruits and vegetables, and (2) the desired functional ity of protein, carbohydrates, and fats in grain oilseeds and the like to achieve the intended purpose in processing foods; for example, dough char acteristics to make bread or pasta. However, it also means the year-round ready availability of nutritious and appealing choices in all food groups that can be quickly and easily prepared. This promotes optimum nutrition, particularly necessary in children, the elderly, and special-needs groups, and it allows health conscious consumers to match their calorie intake with indi vidual needs to achieve and maintain desirable body weight.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 246
EAN 9781468480726
ISBN 1468480723
Libristo kód 05258262
Súly 385
Méretek 152 x 229 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása