Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Mycorrhiza - Nutrient Uptake, Biocontrol, Ecorestoration

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Mycorrhiza - Nutrient Uptake, Biocontrol, Ecorestoration Ram Prasad
Libristo kód: 21145279
Kiadó Springer International Publishing AG, június 2019
This is the fourth updated and revised edition of a well-received book that emphasises on fungal div... Teljes leírás
? points 467 b
73 292 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Medieval Philosophy Peter Adamson / Kemény kötésű
common.buy 13 084 Ft
Lurchis Abenteuer 5: Das lustige Salamanderbuch Georg Nickel / Kemény kötésű
common.buy 4 736 Ft
AS Applied Business for Edexcel (Single Award) John Evans-Pritchard / Puha kötésű
common.buy 5 178 Ft
Quest for a Queen Frances / Puha kötésű
common.buy 8 127 Ft
Femmes Djihadistes Nabila Hamza / Puha kötésű
common.buy 14 968 Ft
It's All About Shoes Pamela Laskin / Puha kötésű
common.buy 6 057 Ft
Buddy and Earl Meet the Neighbors Maureen Fergus / Kemény kötésű
common.buy 5 726 Ft
Men of Business William Osborn Stoddard / Kemény kötésű
common.buy 15 234 Ft

This is the fourth updated and revised edition of a well-received book that emphasises on fungal diversity, plant productivity and sustainability. It contains new chapters written by leading experts in the field. This book is an up-to-date overview of current progress in mycorrhiza and association with plant productivity and environmental sustainability. The result is a must hands-on guide, ideally suited for agri-biotechnology, soil biology, fungal biology including mycorrrhiza and stress management, academia and researchers. The topic of this book is particularly relevant to researchers involved in mycorrhiza, especially to food security, plant microbe interaction and environmental protection. Mycorrhizas are symbioses between fungi and the roots of higher plants. As more than 90% of all known species of plants have the potential to form mycorrhizal associations, the productivity and species composition and the diversity of natural ecosystems are frequently dependent upon the presence and activity of mycorrhizas. The biotechnological application of mycorrhizas is expected to promote the production of food while maintaining ecologically and economically sustainable production systems.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása