Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet Manisha Choudhury
Libristo kód: 06838478
Kiadó VDM Verlag, december 2010
Millets are nutritionally comparable to rice and wheat in different nutritional aspects and it provi... Teljes leírás
? points 138 b
21 578 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


One, Two, Buckle My Shoe Nancy Cole Lutz / Puha kötésű
common.buy 4 360 Ft
Landlocked Baron Sahara Kelly / Puha kötésű
common.buy 3 953 Ft
Breve Historia de Los Templarios / Puha kötésű
common.buy 9 413 Ft
Grace Harlowe's Fourth Year at Overton College Jessie Graham Flower / Puha kötésű
common.buy 6 560 Ft
Nonlinear Effects in Plasma V. Tsytovich / Puha kötésű
common.buy 24 164 Ft
Only the Raven Knows Robin Wood / Puha kötésű
common.buy 7 534 Ft
The Life And Writings Of Henry Fuseli John Knowles / Kemény kötésű
common.buy 26 174 Ft

Millets are nutritionally comparable to rice and wheat in different nutritional aspects and it provides cheap protein, minerals and vitamins to the population of low economic status, where the need for such ingredients is maximum.But their utilization is limited due to the presence of anti-nutrients, poor digestibility and low palatability. Some indigenous varieties of foxtail millets are sporadically produced in different parts of Assam, India. However, its utilization is very limited because of non availability of suitable processing techniques. Therefore, for better utilization of millets, two processing techniques viz.,popping and malting have been standardized using two locally available varieties of foxtail millet (Setaria italica), which are known as "Koni dhan" in Assam, North Eastern state of India. Nutritional composition of these millets in raw state and the compositional changes in nutrients during processing were studied in terms of proximate compositions, protein and starch digestibility.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 100
EAN 9783639316209
ISBN 3639316207
Libristo kód 06838478
Kiadó VDM Verlag
Súly 159
Méretek 152 x 229 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása