Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Preparation of Pasta Vidya Sonone
Libristo kód: 07177810
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, augusztus 2014
Microwave puffed cereal based pasta was developed from finger millet and sweet potato powder. The ex... Teljes leírás
? points 113 b
17 724 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Healing with Homeopathy Dr. Mukesh Batra / Puha kötésű
common.buy 14 170 Ft
Borkum Holger Bloem / Kemény kötésű
common.buy 11 105 Ft
La mesa italiana / Puha kötésű
common.buy 7 203 Ft
Annes Seitensprung Agentur / Puha kötésű
common.buy 4 012 Ft
Beyond Initial Reading (RLE Edu I) John Potts / Puha kötésű
common.buy 28 335 Ft
Derelict Anthony L Williams / Puha kötésű
common.buy 10 757 Ft

Microwave puffed cereal based pasta was developed from finger millet and sweet potato powder. The experiment was conducted to develop cold extrudate, microwave puffing to prepare pasta. The cold extrudate were obtained from finger millet flour and sweet potato powder in proportion of 55:45 and at moisture contents of 0.6035 kg/kg dm and steamed in kitchen pressure cooker for 15 min, kneading for 10-15 min in Dolly Mini P3 Pasta machine could yield cold extrudate in rectangular strip of 20 mm long and were useful for further processing. The effect of process parameter viz., convective heating temperature (CT), convective heating time (Ct), microwave power, % of 1350 W (MP), microwave puffing time (Mt) on the quality of product was investigated by conducting experiments using the central composite rotatable design (CCRD). Linear and quadratic models were developed using response surface methodology (RSM) to study the process parameters and responses in terms of moisture content (MC), expansion ratio (ER), hardness (HD), crispness (CSP) and sensory colour score (CL). CT and Ct had predominant effect on responses. The texture characteristics of puffed product were prominently dependent

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Preparation of Pasta
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 80
EAN 9783659592812
Libristo kód 07177810
Súly 127
Méretek 152 x 229 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása