Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Presenting Service - The Ultimate Guide for the Foodservice Professional 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Presenting Service - The Ultimate Guide for the Foodservice Professional 2e Valentino Luciani
Libristo kód: 04891371
Kiadó John Wiley & Sons Inc, május 2006
A detailed approach to providing service in restaurants and foodservice operations Service starts wh... Teljes leírás
? points 329 b
51 579 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 11-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
New Topping Book Dossie Easton / Puha kötésű
common.buy 5 113 Ft
Songs of Mortals, Dialogues of the Gods Louise K. Stein / Kemény kötésű
common.buy 132 385 Ft
Governing Europe's Neighbourhood Michael Baun / Puha kötésű
common.buy 14 295 Ft
Marketing Levies and Bond Issues for Public Schools Gordon L. Wise / Puha kötésű
common.buy 22 577 Ft

A detailed approach to providing service in restaurants and foodservice operations Service starts when a customer walks into a restaurant and doesn't end until he or she walks out. Presenting Service, Second Edition, is an up-to-date, hands-on guide for managers that presents the essential skills and know-how to direct a foodservice staff through a successful, completely enjoyable dining experience. Packed with checklists, objectives, key terms, and chapter summaries and reviews, this Second Edition features a new chapter on bar and beverage service that includes coverage of specialty coffees as well as insightful cocktail and wine service advice for better serving and recommending alcoholic and nonalcoholic beverages to guests. Other valuable features of this revised edition include: A new chapter on classic service styles, including the techniques of French, Russian, American, English, and Chinese dining A new chapter on table etiquette that contains a historical perspective as well as thorough coverage of etiquette rules concerning special foods and various cultures, such as European, Chinese, Indian, and Middle Eastern dining Customer Service and Foodservice Security boxes that identify tips and best practices for handling customer and security issues A new appendix covering the duties of service workers that explains the responsibilities of the frontline staff, including the host, server, bus person, and bar server

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Presenting Service - The Ultimate Guide for the Foodservice Professional 2e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2006
Oldalszám 272
EAN 9780471475781
ISBN 0471475785
Libristo kód 04891371
Súly 602
Méretek 215 x 276 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása