Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Principles of Food Processing

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Principles of Food Processing Dennis R. Heldman
Libristo kód: 02253576
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., április 2013
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has... Teljes leírás
? points 154 b
24 218 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Are You Ready to Play Outside? Mo Willems / Puha kötésű
common.buy 3 725 Ft
111 Orte der Wiener Küche, die man gesehen haben muss Gerd W. Sievers / Puha kötésű
common.buy 5 124 Ft
Allah's Automata / Puha kötésű
common.buy 15 444 Ft
Developing Countries and Preferential Services Trade Charlotte Sieber-Gasser / Kemény kötésű
common.buy 58 956 Ft
Denkwurdigkeiten fur die Lander- und Voelkerkunde Friedrich Karl Gottlob Hirsching / Puha kötésű
common.buy 15 267 Ft
Baby Animals Coloring Book Speedy Publishing LLC / Puha kötésű
common.buy 4 843 Ft
Manual Of Metallurgy, More Particularly Of The Precious Metals George Hogarth Makins / Puha kötésű
common.buy 13 697 Ft
Perspectives in Ethology P. Bateson / Puha kötésű
common.buy 24 218 Ft
Sindrom partijnosti Valerij Vojtovich / Puha kötésű
common.buy 33 465 Ft
Introduction to the Study of Education David Matheson / Puha kötésű
common.buy 24 610 Ft
Handbook of Sex Therapy Joseph LoPiccolo / Puha kötésű
common.buy 24 218 Ft
Ein Tag im Jahr, 1 Audio-CD, 1 MP3 Christa Wolf / Audio CD
common.buy 6 272 Ft

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under graduate food science curricula, food processing has been taught on a commodity basis. In many programs, several courses dealt with processing with emphasis on a different commodity, such as fruits and vegetables, dairy products, meat products, and eggs. In most situations, the emphasis was on the unique characteristics of the commodity and very little empha sis on the common elements associated with processing of the different commodities. Quite often the undergraduate student was allowed to select one or two courses from those offered in order to satisfy the minimum standards suggested by the Institute of Food Technologists. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course. The description of this course is as follows: One course with lecture and laboratory which covers general characteristics of raw food materials, principles offood preserva tion, processing factors that influence quality, packaging, water and waste management, and sanitation. Prerequisites: general chemistry, physics, and general microbiology.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Principles of Food Processing
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 288
EAN 9781461358701
ISBN 1461358701
Libristo kód 02253576
Súly 588
Méretek 155 x 235 x 17
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása