Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Principles of Food Science: Teacher's Resource Guide

Kiadó GOODHEART-WILLCOX PUBL, március 2002
Principles of Food Science incorporates science concepts into a lab-oriented foods class. This text... Teljes leírás
? points 206 b
32 357 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére

Principles of Food Science incorporates science concepts into a lab-oriented foods class. This text shows how the laws of science are at work in foods prepared at home and by the food industry. Clear examples make difficult concepts easy to understand. Each chapter includes engaging features focusing on such areas as current research, technology, and nutrition news. Through lab experiments in the text and Lab Manual, students will practice scientific and sensory evaluation of foods. They will discover how nutrients and other food components illustrate basic chemistry concepts. They will examine the positive and negative impacts microorganisms have on the food supply. Students will also explore the variety of careers available to workers with a food science background.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Principles of Food Science: Teacher's Resource Guide
Szerző Janet D. Ward
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2002
Oldalszám 464
EAN 9781566378451
ISBN 1566378451
Libristo kód 12308718
Súly 1293
Méretek 216 x 276 x 29
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása