Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon korlátozottan működik: 08.00-10.00 között valamint 12.00-14.00 között. Elérhetnek minket e-mailben is az [email protected] e-mail címen. Megértésüket köszönjük.

Protein Byproducts

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Protein Byproducts Gurpreet Dhillon
Libristo kód: 10000246
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, augusztus 2016
Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden into Value-Added Products deals with th... Teljes leírás
? points 608 b
95 612 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-12 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Walk in the Wilderness Lori Greenwood / Puha kötésű
common.buy 5 960 Ft
Denkwurdigkeiten und Erinnerungen 1771-1813 Hermann Von Boyen / Kemény kötésű
common.buy 34 547 Ft
Professor with Many Faces George S Haines / Kemény kötésű
common.buy 13 964 Ft

Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden into Value-Added Products deals with the added value of proteinaceous waste byproducts, discussing in detail the different sources of protein-rich byproducts, their extraction, recovery, and characterization. The book provides thorough insights into different protein modification techniques to extend the product portfolio using these waste byproducts. Divided between three main sections, the book covers various feedstock resources, such as animal-derived/plant-derived proteins, marine waste-derived proteins, protein extraction and recovery methods, and related technical issues including modification and conversion technologies for the production of high value bioproducts. It contains contributions from experts in the fields of applied industrial microbiology, engineering, bioprocess technology, protein chemistry, food chemistry, agriculture, plant sciences, environmental science, and waste management, serving as a comprehensive reference for students and research scientists in the food and agriculture industries. Covers various feedstock resources, protein extraction, recovery methods, and related technical issuesPresents modification and conversion technologies for the production of high value bioproductsExhibits case studies and examples to illustrate both driving forces and constraints in the utilization of these proteinaceous materialsContains contributions from experts in the fields of applied industrial microbiology, engineering, bioprocess technology, protein chemistry, food chemistry, agriculture, plant sciences, environmental science, and waste managementServes as a comprehensive reference for students and research scientists in the food and agriculture industries

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Protein Byproducts
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 352
EAN 9780128023914
ISBN 0128023910
Libristo kód 10000246
Súly 752
Méretek 234 x 191 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása