Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Protein Structure-Function Relationships in Foods

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Protein Structure-Function Relationships in Foods R. L. Jackman
Libristo kód: 06796561
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., november 2012
Food proteins constitute a diverse and complex collection of biological macro molecules. Although co... Teljes leírás
? points 154 b
24 218 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Public Health for an Aging Society Robert H. Binstock / Kemény kötésű
common.buy 37 915 Ft
Bleichmar, Gardner y Piaget Mercedes Civarolo / Puha kötésű
common.buy 21 625 Ft
Forever Sisters Claudia O'Keefe / Puha kötésű
common.buy 7 848 Ft
Perceptions of Leadership and Management William Stewart / Puha kötésű
common.buy 22 063 Ft
Development / Kemény kötésű
common.buy 1 006 999 Ft

Food proteins constitute a diverse and complex collection of biological macro molecules. Although contributing to the nutritional quality of the foods we con sume, proteins also act as integral components by virtue of their diverse functional properties. The expression of these functional properties during the preparation, processing and storage of foods is largely dictated by changes to the structure or structure-related properties of the proteins involved. Therefore, germane to the optimal use of existing and future food protein sources is a thorough understanding of the nature of the relationships between structure and function. It is the goal of this book to aid in better defining these relationships. Two distinct sections are apparent: firstly, those chapters which address struc ture-function relationships using a variety of food systems as examples to demonstrate the intricacies of this relationship, and secondly, those chapters which discuss techniques used to either examine structural parameters or aid in establishing quantitative relationships between protein structure and function. The editors would like to thank all contributors for their assistance, co-operation and, above all, their patience in putting this volume together, and the following companies/organizations for their financial support without which it would not have been the success it was: Ault Foods Limited, Best Foods Canada Limited, Natural Sciences and Engineering Research Council of Canada, Ontario Ministry of Agriculture and Food, Quest International Canada Inc., and University of Guelph. R.Y.Y. R.LJ.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Protein Structure-Function Relationships in Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 202
EAN 9781461361473
ISBN 1461361478
Libristo kód 06796561
Súly 338
Méretek 155 x 235 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása