Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Psychology of Flavour

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Psychology of Flavour Richard Stevenson
Libristo kód: 04532588
Kiadó Oxford University Press, április 2009
Flavour is arguably the most fascinating aspect of eating and drinking. It utilises a complex variet... Teljes leírás
? points 352 b
55 170 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Thinking, Fast and Slow Daniel Kahneman / Puha kötésű
common.buy 5 209 Ft
Navy Seal Workout Mark De Lisle / Puha kötésű
common.buy 8 659 Ft
Darfur Gerard Prunier / Puha kötésű
common.buy 6 670 Ft
Discord Mike Goldsmith / Kemény kötésű
common.buy 16 128 Ft
Echoes of Silence Jagdish Prakash / Puha kötésű
common.buy 4 094 Ft
Past's Threshold - Essays on Photography Siegfried Kracauer / Puha kötésű
common.buy 9 071 Ft
Like Dew Your Youth Eugene H. Peterson / Puha kötésű
common.buy 7 283 Ft
Der Sandelf, 1 Audio-CD Edith Nesbit / Audio CD
common.buy 4 330 Ft
Multiwavelength AGN Surveys and Studies (IAU S304) Areg M. Mickaelian / Kemény kötésű
common.buy 28 132 Ft
Middle Class Culture in the Nineteenth Century Linda Young / Kemény kötésű
common.buy 24 164 Ft

Flavour is arguably the most fascinating aspect of eating and drinking. It utilises a complex variety of senses and processes, that incredibly work together to generate a unified, and hopefully pleasurable, experience. The processes involved are not just those involved in tasting at the time of eating, but also memory and learning processes - we obviously shun those foods of which we have a negative memory, and favour those we enjoy. Our understanding of the science of flavour has improved in recent years, benefiting psychology, cuisine, food science, oenology, and dietetics. This book describes what is known about the psychology and biology of flavour. Written by an authority in the field, it is divided into two parts. The first explores what we know about the flavour system; including the role of learning and memory in flavour perception and hedonics; the way in which all the senses that contribute to flavour interact, and our ability to perceive flavour as a whole and as a series of parts. The later chapters examine a range of theoretical issues concerning the flavour system. This includes a look at multisensory processing, and the way in which the mind and brain bind information from discrete sensory systems. It also examines the broader implications of studying flavour for societal problems such as obesity. Written in an accessible style, that assumes little prior knowledge of the field, the book will be valuable for psychologists interested in perception, neuroscientists, food scientists, and dieticians.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása