Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon korlátozottan működik: 08.00-10.00 között valamint 12.00-14.00 között. Elérhetnek minket e-mailben is az [email protected] e-mail címen. Megértésüket köszönjük.

Reflexions

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Reflexions Richard Olney
Libristo kód: 06421019
Kiadó Brick Tower Press, október 2012
This book begins in New York in 1951 where Olney, a struggling artist, waited tables in Greenwich Vi... Teljes leírás
? points 58 b
11 338 Ft -19 %
9 182 Ft
Beszállítói készleten Küldés 13-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Investigating White-Collar Crime Petter Gottschalk / Puha kötésű
common.buy 69 159 Ft
Day of Jubilee Brooks McNamara / Kemény kötésű
common.buy 25 335 Ft
English German Girl Jake Wallis Simons / Audio CD
common.buy 8 900 Ft
Brush Country Lionel G. Garcia / Puha kötésű
common.buy 5 552 Ft

This book begins in New York in 1951 where Olney, a struggling artist, waited tables in Greenwich Village, then moves to Paris and weaves a magical description of food that becomes so real--as if you were actually there with Olney. It is a long-awaited story of the man who brought the simplicity of French cooking to the United States, and a statement about one of the finest and most important food professionals in the world. "Mr. Olney's influence in the culinary profession was profound...." -New York Times "...an unparalleled view of French food and wine." -Chicago Tribune "Olney was well ahead of his time. He was without doubt, one of the most influential of modern writers about food. He has a very strong claim to be considered the best." -Times, London Richard Olney, one of the first food writers to introduce the simple joys of French cooking to American readers was an American who lived in Europe for almost 50 years. He died unexpectedly July 31, 1999. Author of more than 35 titles and inspiration to hundreds more his works include French Menu Cookbook, Simple French Food, The Good Cook, Yquem, Ten Vineyard Lunches, Romanée-Conti, Provence the Beautiful, Lulu's Provençal Table, Good Cook's Encyclopedia, and French Wine and Food. A resident of Solličs-Toucas, France, Olney was close to his art and family and friends.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Reflexions
Szerző Richard Olney
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 415
EAN 9781883283438
ISBN 9781883283438
Libristo kód 06421019
Súly 646
Méretek 155 x 229 x 26
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása