Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Republic of Barbecue

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Republic of Barbecue Elizabeth S. D. Engelhardt
Libristo kód: 04872919
Kiadó University of Texas Press, október 2009
It's no overstatement to say that the state of Texas is a republic of barbecue. Whether it's brisket... Teljes leírás
? points 64 b
11 165 Ft -10 %
10 047 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Invasive Species in a Globalized World Reuben P. Keller / Puha kötésű
common.buy 22 471 Ft
Intellectual Property Rights Management Toke Reichstein / Kemény kötésű
common.buy 52 034 Ft
My Two-Year-Old Eats Octopus Nancy Tringali Piho / Puha kötésű
common.buy 7 299 Ft
Nineteenth-Century Mormon Architecture and City Planning C. Mark Hamilton / Kemény kötésű
common.buy 114 595 Ft
Paris En Fauteuil Jean-Baptiste Nanta / Puha kötésű
common.buy 3 634 Ft
Unfit Elof Axel Carlson / Puha kötésű
common.buy 13 541 Ft
Science, Technology, and Democracy Daniel Lee Kleinman / Kemény kötésű
common.buy 45 858 Ft

It's no overstatement to say that the state of Texas is a republic of barbecue. Whether it's brisket, sausage, ribs, or chicken, barbecue feeds friends while they catch up, soothes tensions at political events, fuels community festivals, sustains workers of all classes, celebrates brides and grooms, and even supports churches. Recognizing just how central barbecue is to Texas's cultural life, Elizabeth Engelhardt and a team of eleven graduate students from the University of Texas at Austin set out to discover and describe what barbecue has meant to Texans ever since they first smoked a beef brisket. Republic of Barbecue presents a fascinating, multifaceted portrait of the world of barbecue in Central Texas. The authors look at everything from legendary barbecue joints in places such as Taylor and Lockhart to feedlots, ultra-modern sausage factories, and sustainable forests growing hardwoods for barbecue pits. They talk to pit masters and proprietors, who share the secrets of barbecue in their own words. Like side dishes to the first-person stories, short essays by the authors explore a myriad of barbecue's themes - food history, manliness and meat, technology, nostalgia, civil rights, small-town Texas identity, barbecue's connection to music, favorite drinks such as Big Red, Dr. Pepper, Shiner Bock, and Lone Star beer - to mention only a few. An ode to Texas barbecue in films, a celebration of sports and barbecue, and a pie chart of the desserts that accompany brisket all find homes in the sidebars of the book, while photographic portraits of people and places bring readers face-to-face with the culture of barbecue.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása