Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Rice Quality

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Rice Quality K. R. Bhattacharya
Libristo kód: 05098467
Kiadó Elsevier Science & Technology, június 2011
Rice is a unique and highly significant crop, thought to help feed nearly half the planet on a daily... Teljes leírás
? points 604 b
94 789 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Second Deadly Sin Stieg Larsson / Puha kötésű
common.buy 6 057 Ft
William James and a Science of Religions Wayne Proudfoot / Kemény kötésű
common.buy 25 641 Ft
Noel Coward Philip Hoare / Puha kötésű
common.buy 13 933 Ft
Modern Figurative Paintings: 1890-1950 The Paris Connection Martin Wolpert / Kemény kötésű
common.buy 21 748 Ft
Welfare for the Unemployed in Britain and German - Who Benefits? Frances McGinnity / Kemény kötésű
common.buy 46 822 Ft
Power, Powerlessness, and the Divine Cynthia L. Rigby / Kemény kötésű
common.buy 51 498 Ft

Rice is a unique and highly significant crop, thought to help feed nearly half the planet on a daily basis. An understanding of its properties and their significance is essential for the provision of high quality products. This is all the more true today as international trade in rice trade has been increasing rapidly in recent years. This important book reviews variability in rice characteristics and their effects on rice quality. After an introduction on rice quality that also explores paradoxes associated with the crop, the book goes on to examine rice physical properties and milling quality. This leads to a discussion of the effects that the degree of milling has on rice quality. The ageing of rice and its cooking and eating quality are investigated in the following chapters before an analysis of the effect of parboiling on rice quality. Later chapters consider the product-making and nutritional quality of rice and investigate speciality rices and rice breeding for desirable quality. The book concludes with an extensive chapter on rice quality analysis and an appendix containing selected rice quality test procedures. With its distinguished author Rice quality: a guide to rice properties and analysis proves an invaluable resource for professionals in the rice industry and researchers and post-graduate students interested in rice. * Examines the physical properties of rice, such as grain appearance and density and friction* Investigates the ageing of rice and its cooking and eating quality* The product making and nutritional aspects of rice are also considered

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Rice Quality
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 608
EAN 9781845694852
ISBN 1845694856
Libristo kód 05098467
Súly 1076
Méretek 241 x 163 x 40
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása