Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Robotics and Automation in the Food Industry

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Robotics and Automation in the Food Industry Darwin G. Caldwell
Libristo kód: 05098618
Kiadó Elsevier Science & Technology, december 2012
The implementation of robotics and automation in the food sector offers great potential for improved... Teljes leírás
? points 590 b
94 206 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


kiárusítás
Boeing Boeing, 1 DVD Jerry Lewis / DVD
common.buy 3 560 Ft
Mathematics and Culture III Michele Emmer / Puha kötésű
common.buy 24 604 Ft
Enterprise Application Integration Michael Kaib / Puha kötésű
common.buy 31 116 Ft
Cultivating Arctic Landscapes David G. Anderson / Kemény kötésű
common.buy 61 512 Ft

The implementation of robotics and automation in the food sector offers great potential for improved safety, quality and profitability by optimising process monitoring and control. Robotics and automation in the food industry provides a comprehensive overview of current and emerging technologies and their applications in different industry sectors. Part one introduces key technologies and significant areas of development, including automatic process control and robotics in the food industry, sensors for automated quality and safety control, and the development of machine vision systems. Optical sensors and online spectroscopy, gripper technologies, wireless sensor networks (WSN) and supervisory control and data acquisition (SCADA) systems are discussed, with consideration of intelligent quality control systems based on fuzzy logic. Part two goes on to investigate robotics and automation in particular unit operations and industry sectors. The automation of bulk sorting and control of food chilling and freezing is considered, followed by chapters on the use of robotics and automation in the processing and packaging of meat, seafood, fresh produce and confectionery. Automatic control of batch thermal processing of canned foods is explored, before a final discussion on automation for a sustainable food industry. With its distinguished editor and international team of expert contributors, Robotics and automation in the food industry is an indispensable guide for engineering professionals in the food industry, and a key introduction for professionals and academics interested in food production, robotics and automation. * Provides a comprehensive overview of current and emerging robotics and automation technologies and their applications in different industry sectors* Chapters in part one cover key technologies and significant areas of development, including automatic process control and robotics in the food industry and sensors for automated quality and safety control* Part two investigates robotics and automation in particular unit operations and industry sectors, including the automation of bulk sorting and the use of robotics and automation in the processing and packaging of meat, seafood, fresh produce and confectionery

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Robotics and Automation in the Food Industry
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 528
EAN 9781845698010
ISBN 1845698010
Libristo kód 05098618
Súly 924
Méretek 163 x 234 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása