Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon korlátozottan működik: 08.00-10.00 között valamint 12.00-14.00 között. Elérhetnek minket e-mailben is az [email protected] e-mail címen. Megértésüket köszönjük.

Salt Stress Tolerance of Strawberry Cultivar In vitro and In vivo

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Salt Stress Tolerance of Strawberry Cultivar In vitro and In vivo Hatem K. Abbas
Libristo kód: 19437378
Kiadó Scholars' Press, április 2018
The present study was established to enhance NaCl tolerance in strawberry cultivars which are sensit... Teljes leírás
? points 222 b
34 879 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


From Cyrus to Alexander Pierre Briant / Kemény kötésű
common.buy 53 796 Ft
Life in Numbers: Our Favorites (Level K) Kristy Stark / Puha kötésű
common.buy 3 050 Ft
Kolloidales Magnesium [432 Hertz] Michael Reimann / Audio CD
common.buy 6 071 Ft
Campfire Cooking Publications International / Puha kötésű
common.buy 4 767 Ft
Secrets of My Temple N V Love / Puha kötésű
common.buy 5 472 Ft
Planetary Remote Sensing and Mapping / Kemény kötésű
common.buy 100 737 Ft

The present study was established to enhance NaCl tolerance in strawberry cultivars which are sensitive to salt stress. Leaf ex-plants were treated with EMS to induce genetic variation and then used for callus induction and shoot regeneration under salt stress.regenerated plantlets were grown in greenhouse for three months and response to NaCl was evaluated compared with in vivo plants. Genetic variation based on RAPD-PCR technique was used to detect variability. In vitro regenerated plants derived from leaf discs treated with EMS exhibited clear improvement in these parameters compared with in vivo plants especially at high concentrations of NaCl. In vitro derived cultures accumulated lower Na associated with high chlorophyll content and peroxidase enzyme than in vivo plants. Eight of different RAPD oligonucleotide primers were a good tool to diagnose the genetic variation between treated and untreated plants. The advantage of this study has revealed that using EMS as chemical mutagen has improved strawberry for NaCl tolerance.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Salt Stress Tolerance of Strawberry Cultivar In vitro and In vivo
Szerző Hatem K. Abbas
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 160
EAN 9786202305402
Libristo kód 19437378
Súly 245
Méretek 152 x 229 x 9
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása