Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products Geoff Talbot
Libristo kód: 05098423
Kiadó Elsevier Science & Technology, június 2009
Enrobed and filled confectionery and bakery products, such as praline-style chocolates, confectioner... Teljes leírás
? points 604 b
94 789 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Harry Reser Tenor Banjo Legend Harry Reser / Puha kötésű
common.buy 10 010 Ft
Textbook of Bakery and Confectionery Virginia Paul / Puha kötésű
common.buy 20 870 Ft
Constitution of the Bakery and Confectionery Workers' International Union of America Bakery and Confectionery Workers' Intern / Puha kötésű
common.buy 5 384 Ft
Die Sofortige Verschmelzung (Fusion) Von Aktiengesellschaften Robert Goldschmidt / Puha kötésű
common.buy 26 299 Ft
Christians and Jews in Dialogue Sara S. Lee / Puha kötésű
common.buy 6 384 Ft
Doing Business While Advancing Peace and Development United Nations: Global Compact Office / Puha kötésű
common.buy 9 056 Ft
Money and Banking / Kemény kötésű
common.buy 22 155 Ft
Jamboree Storytime Level B: Activity Book 2nd edition JACKIE HOLDERNESS / Puha kötésű
common.buy 5 977 Ft
Sexual Discrimination & Harrassment / Kemény kötésű
common.buy 38 429 Ft
Fundamente Geographie Oberstufe Wilfried Korby / Lap
common.buy 8 036 Ft

Enrobed and filled confectionery and bakery products, such as praline-style chocolates, confectionery bars and chocolate-coated biscuits and ice-creams, are popular with consumers. The coating and filling can negatively affect product quality and shelf-life, but with the correct product design and manufacturing technology, the characteristics of the end-product can be much improved. This book provides a comprehensive overview of quality issues affecting enrobed and filled products and strategies to enhance product quality. Part one reviews the formulation of coatings and fillings, with chapters on key topics such as chocolate manufacture, confectionery fats, compound coatings and fat and sugar-based fillings. Product design issues, such as oil, moisture and ethanol migration and chocolate and filling rheology are the focus of Part two. Shelf-life prediction and testing are also discussed. Part three then covers the latest ingredient preparation and manufacturing technology for optimum product quality. Chapters examine tempering, enrobing, chocolate panning, production of chocolate shells and deposition technology. With its experienced team of authors, Science and technology of enrobed and filled chocolate, confectionery and bakery products is an essential purchase for professionals in the chocolate, confectionery and bakery industries. * Provides a comprehensive review of quality issues affecting enrobed and filled products* Reviews the formulation of coatings and fillings, addressing confectionery fats, compound coatings and sugar based fillings* Focuses on product design issues such as oil, moisture and chocolate filling rheology

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products
Szerző Geoff Talbot
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 468
EAN 9781845693909
ISBN 1845693906
Libristo kód 05098423
Súly 870
Méretek 164 x 244 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása